Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1968 doğumluyum. Elektrik mühendisiyim. İnsanın kendisini anlatmasının zor olduğu, bununla beraber yazdığı satırların, kendi detaylarını ve görüntüsünü yansıtacağı düşüncesindeyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İhan Selçuk'ta Yaşama Veda Etti

İnsanın kişiliğin oluşmasının en büyük etkenleri aynı çatı altında yaşadıkları/ailesi, çevresi, işi, okulu ve okudukları herkesin malümudur. Bazen sev(me)diğimiz kişi yada kitap/yazı/söz içimizdeki kaynağı keşfetmemizi sağlamaz mı? Esas olan bu değil midir?İnsan,inanmak ve anlamak ayırdına vararak, sorgulayarak kendi süzgecinden geçirerek damıttığı düşünceleri ve bakış açısıyla kendine özgü,bilinçli,özgür bir birey olabiliyorsa yol kat etmiş demektir.Siz bunu kendinizce yakalamışsınız. Darısı anlamak bir tarafa sorgulama fırsatı dahi verilmeyerek bastırılmış, çembere alınmış herkese. Hiç kimsenin yaşam süresi bir başkasının duygusuna ve düşüncesine göre belirlenemez. Kendisin ki bile. Esin kaynağınız “Tembellik Hakkı”nın yazarı “Paul Lafargue” yada “Logan’ın Kaçışı” adlı çocukluğumuzdan aklımızda kalan dizimidir? Bilmiyorum. Fakat bir insanın yaşam süresini kendisine ve sevenlerine eziyet olarak görmeniz İlhan Selçuk’a ve yakınlarına karşı hertürlü sınırları aşan bir ifade olmuş

22 Haziran 2010 19:37
2010 Orhan Kemal Öykü 3. lük ödülümü almaya gidiyorum....

Emeğinizin karşılığı olarak ödülle taçlandırılan eseriniz okurlarınız için değerli bir armağandır. Armağanınıza kavuşmak için piyasaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

03 Haziran 2010 19:29
Milletvekili seçiminde ve dağılımında adaletsizlik

Seçende seçilende bu durumdan rahatsız. Fakat sorunlar masaya yatırılıp, tartışılıp temelden çözüleceği yerde, hatalı zemin düzeltilmeden günlük, geçici çözümlerle geçiştiriliyor. Her dönem meclis dersine çalışmayan, zamanını iyi kullanamayan öğrenciler gibi sınavın son anlarında aklına ne gelirse yalan yanlış birşeyler karalıyor gibi bir tutum sergiliyor. Sonra da hep beraber yakınıyoruz.

11 Mayıs 2007 22:42
 
Toplam blog
: 22
: 550
Kayıt tarihi
: 01.07.06