Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '12

 
Kategori
Müzik
 

Duvarlar üzerime yıkılıyor - Benim şarkılarım

Duvarlar üzerime yıkılıyor - Benim şarkılarım
 

Aşk da dört mevsimdir.

Aşk mevsimi

Fırtına mevsimi

Yanma mevsimi

Ve gözyaşı mevsimi

Ancak; mevsimler eşit değildir.

Bazen aşk sürer yıllarca. Bazen fırtına mevsimi uzun olur. Bazen karışır mevsimler. Siz yanarken söndürür durur gözyaşlarınız. Hep dumanınız tüter.

Aşk mevsimi;

Siz kendi halinizde hayatla boğuşurken, hiç aklınızda yokken, olmadık bir anda aşk gelip çalar kapınızı. Bir açarsınız, gözleriniz kamaşır. Rengarenk bir dünya, daha önce hiç görmediğiniz güzellikte.

Bilmediğiniz hazlar, heyecanlar, mutluluklar, peşi sıra. Nefes bile almadan sevme zamanı. Zamanın farkına varırsınız. Yaşamanın… Ömür dersiniz kelebeğin ki kadar. Dünyanın merkezindesinizdir sanki. Sürekli saatleri dakikaları günleri sayarsınız. Yanınızdaysa ne kadar kalacağını, uzaktaysa ne zaman geleceğini düşünürsünüz. Sahip değil de ait olduğunuzu hissedersiniz.

Fırtına mevsimi

Sonra bir gün bir şey olur. Gelmesi gereken yere gelmez. Ya da bir yalan, ya da bir güven sorunu. Veya uzun, uzun aramalara rağmen açılmayan telefon… Bir şey, bir şey, bir şey işte. Hava bulutlanır, rüzgar çıkar, gittikçe sertleşir. Dökülür yapraklarınız, kırılır dallarınız. Ama olsun dersiniz “Aşk emek ister.”  Bütün hayatınızı o kaplar. Kırık bir kalple dolaşırsınız. Günlerce aç kalıp ona hediyeler alırsınız. Fakat her geçen gün işler gittikçe sarpa sarar. Ve mevsimler er geç gelir sizi yaşar.

Yanma mevsimi

O artık aramaz sizi eskisi kadar. Hep siz ararsınız. Sesinde bir donukluk vardır, İçinizi üşür. Bir gün ayrılmak istediğini söyler. İşte yalnızsınızdır. Yollara düşersiniz. Göz göze gelirsiniz. Gözler sanki onun değildir. “Ne söyleyeceksen söyle, işim var” diye çıkışır öfkeli bir sesle. Siz bütün söyleyeceklerinizi unutmuşsunuzdur. Artık siz bir pervanesinizdir, o bir ateş.

Bir mesaj atar umutlanırsınız. Aşk böyledir işte. Size olmayacak şeylere inandırır. Siz pervanesiniz artık dedim ya… Çarpar, çarpar düşersiniz.

Gözyaşı mevsimi

Bir gün son defa öpersiniz alnından. Teni teninize son defa değer. Arkasını döner gider. Aylar sonra çaldırırsınız telefonunu, başka bir adam açar. Kıyamet başlamıştır. Güneş tekrar doğmaz. Tekrar dönmez dünya eskisi gibi. Artık kimse sizi görmez. Hiç kimse size yardım edemez. Gözyaşlarınız ayaklarınızın altındaki toprağı bataklık yapar, batarsınız… Boşuna bağırıp durmayın. Kimse duymaz, kimse kurtaramaz sizi.

Şarkımın linki:

http://www.dailymotion.com/video/xsov5a_duvarlar-uzerime-yykylyyor-ahmet-karakayan_music

Duvarlar üzerime yıkılıyor

Kadehler dolup dolup boşalıyor

Peşisıra sigaralar yanıyor

Sürekli odalar dolaşılıyor

Sensiz geceler

Geçmiyor tükenmiyor

Evde sensiz bir saat durulmuyor

Yenmiyor içilmiyor uyunmuyor

Ne balkon ne pencere kar ediyor

Bu gönül illede seni istiyor

İçim daralıyor

Yalnızlık çekilmiyor

Şu an kapımın zilini bir çalsan

Açsam kapıyı karşıma sen çıksan

Sarılsam boynuna öpsem ağlasam

Seni nasıl sevdiğimi anlatsam

Nerdesin kiminlesin 

Geri döner misin

 
Toplam blog
: 271
: 606
Kayıt tarihi
: 16.05.08
 
 

Güzel sanatlar fakültesi Müzik bölümüne gitmeme rağmen, fakülte sonunda yıllardır yaptığım turizm..