Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '15

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

DÜYADER mucizeler yaratıyor...

DÜYADER mucizeler yaratıyor...
 

Dünya'da ve Türkiye'de Yılın Derneği seçilen, ve bir çok alanda İlkleri gerçekleştirerek Farkındalık yaratan Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar'dan,Dünya Miracle Man (Mucize Adam) diye bahsederken , kendisi bunu ne shirbazım ne de ilizyonist... Dünyada bu lakabı almasının tek sebebi olduğunu , Yaşlılığa Bambaşka gözlerden baktıklarını ve  Slagonlarının ''Yaşlılık ikinci Çocukluk Yaşamıdır,Farkı Yaşanmışlıklardır'' dediklerini, ve Dünyada Yaşlılıkla ilgili Kurum ve Kuruluşlarda ki en genç Başkan olduğunu ve hayatını Çocuk, Engelli ve Yaşlılara adadığını Uluslararası alanlarda yapmış oldukları bir çok faaliyetler ilede bunu perçinlediklerini ifade etti.Dünya Yaşlılık Derneği olarak;
Biz yaşlı yerine ‘genç büyükler’ demeyi tercih ediyoruz. Çünkü Genç olmak dinamik düşünmekle başlar.
 
Yaş almış olmak aynı zamanda süzülmüş bilginin, yaratıcılığın, muhakeme yeteneğinin de büyüdüğünü, geliştiğini gösterir.
 
Biz bilinçli bir şekilde sosyal sorumluluk anlayışından yola çıkarak, 2011 yılında kurulan ve sivil toplum örgütleriyle de bir araya gelip ulusal ve uluslararası düzeyde halkı bilinçlendirmek gayretinde olmayı hedefledik. Genç büyüklerimizin yaşam kalitesini artırırken topluma ve kendilerine faydalı, mutlu bireyler olmalarına yönelik çalışmalar yapmak hedeflerimiz arasındaydı ve bunu başardık. Dünya Yaşlılık Derneği olarak; “Genç Büyüklerimize Yeni Bir UMUT”olmak için hareket ettiklerini belirten Umut ÇINAR,Özelliklede bunu yaparken Dünyada farkındalık yaratan ege bölgesi ve Uzun Yaşamla Bağdaşan Nazilli Bölgesinde çok ciddi çalışmalar ve incelemelerde bulunduklarını ve Düyader Uzun Yaşam Ve İleri Yaş Araştırma Komisyonu Proje Grubu Başkanı Engin Tulumbacı ile başlattıkları çalışmalarla Nazilli Modelini tüm dünyaya anlattıklarını ifade ettiler.
Dünyanın en önemli Marka Zirvesini 2016 senesinde; LasVegas'ta 'Dünya Markalar Zirvesi'' adı altında gerçekleştireceklerini anlatan Çınar, T.C. Sağlık Bakanlığı,T.C.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Dünya Markalar Derneği iş birlikteliği ile Ülkemizi, Sağlık Turizmi başta olmak üzere Savunma Sanayi ve Enerji sektöründe Dünyada söz sahibi yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ettiler.
Hayatını Çocuk, Engelli ve Yaşlılara adayan Çınar; aynı zamanda Huzurevleri yerine Yaşamevleri ve Bakımevleri Konseptini Ülkemizde yaygınlaştırırken,Yaşlı Kreşleri başta olmak üzere birçok alanda yenilikleri Ülkemize kazandırdıklarını ve İstanbul başta olmak üzere, Ankara, İzmir, Antalya ve  Marka olma yolunda hareket eden Nazilli, Kazan gibi yerleri Dünyada söz sahibi etmek için koşturduklarını ifade etti
 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..