Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '12

 
Kategori
Siyaset
 

Duyduk duymadik demeyin!

Duyduk duymadik demeyin!
 

Nasıl anlatsam nasıl yazsam diye tasarlamadan "Merhaba" diyerek anlatmaya başlıyorum.

Değişen dünyada gerçeklerde değişir.  Bu kaçınılmazdır ancak değişimin pusulası önemlidir.

Türkiye ve insanı da değişiyor. Bu değişim de vatana yön verecek yine Anadolu insanıdır: Çoğuna basit gelen bu Anadolu insanlarını Avrupa işçi olarak kabul etti. İşçi göçünün arkasında bizim açımızdan bir neden varken Avrupalı için bir çok neden vardı. Ana geliş nedenleri iş olan bu Anadolu insanları bir çok gizli sosyal deneylere tabi tutuldular. Pisikoloji ve diğer bilimleri silah olarak kullanan Batı dünyasının elitleri, kendi halkları ve sömürü halkları üzerinde master yapmışlardır. Burada vurgulamak istediğim Türk kültürünün bükülmez bileğidir. Çanakkale ve kurtuluş savaşların da kafa tuttuğumuz dünya efendileri bizi analiz ettiler ve 2012 senesinde kıracaklarına inanıyorlar.

Dünya tarihinde şu son yüzyılın değişimlerinde bağımsızlığa Türkler kadar düşkün başka halk yoktu!  Dünya efendileri, Dünya nın paylaşımını yeniden düzenlenmek zorunda kaldılar Türkler yüzünden. Türk problemini de 100 yıl sonrasına bıraktılar.

Çanakkale ve kurtuluş savaşlarında bizim bilmediğimiz entrikalar olduğuna inanıyorum. Bizim açımızdan olay bağımsızlık meselesiyken Dünya efendileri işe toplum mühendisliği açısından baktılar ve bakıyorlar. Olacak herşeyi planlıyamıyorlardı ama olan her olayı menfaatlerine çevirmesini biliyorlardı. Şİmdilerde olan her olayı planlıyorlar. 

Türk probleminin yüzyıl sonraya kalmasında ki nedenlerden biri İngilzlerin  o sıralar Hindistan problemiyle uğraşmalarıydı. Ayrıca, Rusya da siyasi değişim ve Yunanların becereksizliği ile Fransanın kendini İngilizlerin gerisinde hissetmesi ve bu yüzden ayrı hareket etmesi, Türk probleminin ileriki tarihlere ertelenmesine sebep olmuşlardır.

Türk probleminin çözülmesi için Türk insanını ezbere bilen bu Global efendiler,  kendilerine kurban olarak R.T Erdoğanı seçtiler. Ben Başbakanın vatan ve millet sevgisinden şüphelenmek istemiyorum. Bizi, iyi bir şeyler yapıyoruz havasına sokup hem gaza hem oyuna getiriyorlar. 

Tamam ben Akp ye sempati duymam ama nefrette etmem...Sonuçta onlarda Anadolu insanı... İstedikleri kadar şehre adapte olsunlar. 

Bizi gaza getirdiler; Onca Milliyetci Asker ve aydını harcadık.

Bizi oyuna getiriyorlar; Türkiyenin içerde üretip dışarıya sattıği listenin üstlerinde hep yabancı firmalar.

Burdan çıkan sonuç bize işçilik ve T.C Devletine bir miktar vergi.

Şİmdilerde bunu beceri olarak gören Anadolu insanı Akp ye tam destek veriyor.

Yerel reformlar adı altında Ab nin dikte etmek istediği yenilikleri yine Akp aracılığıyla getiriyorlar.

Küçük alıcıya büyük arazileri kapatırken bu arazileri dev şirketlere açıyorlar. Bu şirketler çoğunlukla yabancı sermayeli.

Ayrıca T.C de ki yerel yönetimleri değiştirerek hem siyasi ve hem ekonomik kazanç sağlıyacak bu Yüzyıl öncesi yaşamışların torunları.

Duyduk duymadık demeyin bunları ben değil aydınlarımız söylüyor.  Can Baydarol bugün Kanal B de çok gerçekci konuştu. Global değişimde hem siyasi hem ekonomik bağımsızlık artık sadece o ülkelere ait meseleler değildir gibisinden bir sonuç çıkardım anlattıklarından. İnternette yazıları varsa aramanız gerekir Sayın Baydarolun düşüncelerini. Ayrıca şu blog yazısını da okuyun derim. Sağlıcakla

http://blog.milliyet.com.tr/akp-nin--yerel-yonetim-paketi---surpriz-degil-/Blog/?BlogNo=371890

 
Toplam blog
: 82
: 437
Kayıt tarihi
: 11.08.09
 
 

İlgi alanlarım muzik. İlk kez Milliyet Blog'da yazı yazmayı deniyorum, daha doğrusu düşüncelerimi..