Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Duygu'nun ölümü içimi acıttı

Duygu'nun ölümü içimi acıttı
 

.......................www.milliyet.com.tr..........................



İki sen önce haberi okuduğumda, çok değişik duygulara kapılmıştım. İzmir’de, bir üniversiteli genç kız, gece yarısı çırılçıplak halde, Göztepe sahilinden, İzmir Körfezi’nin karanlık sularına kendisini bırakıyor ve doğal olarak karakolluk oluyordu.


İki sene sonra bu sabah, aynı genç kızın ölüm haberini duyunca içim acıdı. Önce, Lokman Dağ imzalı haberden bölümler aktarayım sonra da...


“<ı>İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, arkadaşları ile birlikte kaldığı 5 katlı apartmanın terasından düşen üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Duygu Öztemir öldü. 2 yıl önce İzmir'in Göztepe semtinde, doğum günü kutlamak için gece soyunup, denize giren Duygu Öztemir'in ölümü, arkadaşları ve ailesini üzüntüye boğdu...

...Ailesinin İstanbul'da yaşadığı belirtilen Duygu Öztemir, 2 yıl önce İzmir'in Göztepe semtinde, Vali Konağı karşısında, çırılçıplak soyunarak denize girmişti. İhbar üzerine gelen polis ekiplerine tepki gösterip, bir süre giyinmemek için direnen Duygu Öztemir, daha sonra ikna edilmişti. Polislerin neden çırılçıplak denize girdiğini sorduğu Öztemir, ‘Siz üstünüzdeki elbiseler olmadan insan değil misiniz? Bir insanın elbiselerin çıkarması bu kadar mı sorun olur? Siz normal düşünemiyorsunuz. Ben özgürüm’ karşılığını vermişti. Hakkında çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle tutanak tutulan Öztemir, bir ekip otosuyla evine bırakılmıştı.”


Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ve konuya, iki sene önce getirmiş olduğum bakış açımı, ilgi duyanlar için bilgilerinize sunuyorum:


Çırılçıplak Denize Giren Kızın Enteresan Sözleri


Keşke ölmeseydin be Duygu!

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..