Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '21

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Duygular ve Düşünceler

Aklımla kalbimi, duygularımla düşüncelerimi birleştiriyorum. Kalbin ve aklın neşeli uyumuyum. 

 

Bazen insanın mola vermesi gerekir. İzlemek ya da yalnızca seyretmek için. Belki amansız bir kalabalığı belki de sığı bir tenhalığı. Dinlenmesi ve dinlemesi gerekir. Kaybettiği dengenin yenilenmesini araştırması gerekir. Sessizlikte düşünür ya insan “bir şey eksik” der ya, eksik olanının peşi sıra kaybolur gider sonrasında. Geri döndüğünde ise başladığı yerden pek de ayrılmadığını fark eder.  

 

İnsan bazen kaybolmalı ki bedenin, zihnin ve aklın dengesini yeniden sağlayabilsin. Aklını okuyabilmeli insan kalbindeki yerini bulabilmesi için. Aklını gözlemlemeli düşüncelerini takip edebilmek ve kaybolmamak için. Kalbini ve aklını görebilmeli insan bedenini dengede kalmasını sağlaması için.  

 

Gün içinde şaşırabiliyor bu üçlünün yeri, zamanı ve uyumu. İşte orada kısa bir devre oluyor hayatlarımızda. Bazen bir öfke bazense hüzünlü bir dalgınlık. Hep mi mutluluk ve neşe elbette neden olmasın. Elinle kalbini, ruhunu ve bedenini hissettiğinde acının içinden geçerken ki gücü, yersiz bir öfkenin içinde bulunduğunda o öfkenin kaynağını yakalayabilirsin.  

 

Bugün göremediğin kendinin gözlerinin içine bakmayı öğrenebilirsin. Kalbini düşüncelerinle birleştirdiğinde sevgiyi, aşkı, şefkati ve o yumuşak hisleri bedeninde taşıyabilirsin. Her şey bir frekans içinde dönüyor. İzlediğin evren içinde. Coşkulu duyguların ve neşen içinde. Avuçlarının içinden yayılan enerjinin gücünü fark et. İçinde yarattığın pozitif duyguların yayılıp büyümesine yardımcı olabilirsin. Ve çoğalan güzellikler çevrende yeni yeni filizlenen bir çiçek gibi büyüyüp çoğalır. Sen kalbinle birleştiğinde, kalbini güzele bakan düşüncelerinle birleştirdiğinde sonsuz neşe ve mutlulukla uyumlanırsın. 

 

Sen neredeysen içinde hissettiğin mutlak sevgi seninledir. Kalbinle ve aklınla uyumlanmaya niyet et, neşe hep senin yanında olacaktır. 

 

Hayatın yol göstericiliğine inanın. 

 

Yaşamınızın bereketle ve bollukla eşleşip birleşmesine niyeten, 

 

Şifa olsun, 

 

Ebru Demirhan 

 

www.ebrudemirhan.com 

 

@ebrudemirhan.ytm 

 
Toplam blog
: 178
: 43
Kayıt tarihi
: 30.10.18
 
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İlkokul Öğretmenliği, Sosyoloji bölümü lisans ve Psikol..