Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '16

 
Kategori
Güncel
 

Düzen düzene başkaldıranları yuttu; AKP 1 Mayıs’ı halay bayramına çevirdi

Düzen düzene başkaldıranları yuttu; AKP 1 Mayıs’ı halay bayramına çevirdi
 

Haydi hoppaaa caney caney, işte meydaney… Devrim abla köçek oynar Tayyip çıkmazında. Düzenin partilerinden sonra şimdi de düzenin sendikaları… Bir yerde 1 Mayıs gösterileri dua ile başlamış, ülkemin selası okunurken “Yarabülalemin Lenin denen şeytan geberip gitti şükür!”

Sözde devrimciler bindirilmiş kıtalarla Sekbanı Cedit nizamında Tayyip’in önünden geçiyorlar. Hazret diyor ki ”1 Mayıs’ın barış içinde geçmesinden memnunum”

Ama ben memnun değilim. Çünkü o barışın ne anlama geldiğini biliyorum. AKP elimizden Taksim’i değil devrimin ruhunu aldı, sizler anlayamazsınız.

Bir dahaki sene 1 Mayıs’ı Kutlu Doğum haftasıyla beraber kutlarsınız artık! Deniz Gezmiş 1972’de değil şimdi öldü! Törenlere katılım yüksekmiş, bayrama kim gelmez; kadın katilleri, IŞİD militanları, PKK bombacıları, Fatih’in fedaileri… Herkes herkes burada elhamdülillah!

Obama törene çelenk yollamış… AKP bu biatten o kadar memnun kalmış ki tatili iki güne çıkaralım diyormuş. 23 Nisan’da terör var,  nasılsa 1 Mayıs’ta yok. Çünkü AKP’nin 1 Mayıs’ı.

Düzenin partilerine ne kadar uygun değil mi, hepsi meydanlardadır şimdi. Kim ki 1 Mayıs’ı bu şekilde kabul ediyor onun devrimciliği bitmiştir. Katılımın yüksekliğine bakmayın, kuru kalabalık, içlerinde bir tane devrimci yok!

Türkiye’de şu anda gerçek anlamda tek bir devrimci vardır: Kerim Korkut.

Bu arada 1 Mayıs, 2 Mayıs’ta kutlansa da olur; çünkü artık alelade bir bayram.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..