Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Düzgün adam bulmak çok zor

Başlığı okuyan kadınlar ne demek istediğimi şıp diye anladılar ve 'evet!' dediler.

Tüm bekar ve bir kısım evli kadınlar düzgün adam bulmanın zor olduğunu düşünürler. Bekarlar bulmak için çaba gösterirlerken evliler de madem yok eldekiyle idare edeyim bari diyerek evliliklerini sürdürürler bana ne kadar saçma gelse de!

Düzgün adam yok mu cidden?
Biz 30' lu yaşlarımıza geldiğimizde önümüzdeki kuruyemiş kasesinde sadece dişimizi ve azmimizi kıran  leblebiler mi kalmış oluyor?

Evet mi?

Peki düzgün adam nedir? Evet biz gayet iyi biliyoruz da bu yazıyı okuyan erkeklere de anlatsak fena olmaz. İşte düzgün adam olmanın şartları;

1- Dürüstlük ilk şart: İçi dışı bir olacak. Arkadan iş çevirmeyecek.  Mesela ciddi ilişki istiyorum derken gece barlarda ava çıkmayacak.  Hissetmediği duyguların altına imza atmayacak. Gözü dışarda olmayacak.

2- Sözünün eri olacak: Tutamayacağı sözler vermeyecek. İlişkide 1 sene sonrasının planını yaparken 1 ay sonra çekip gidenden, bu 180 derecelik dönüşle olsa olsa dansöz olur!

3- İhtiyacın olduğunda yanında olacak: Hiçbir planı sana yardım etmesine engel olmayacak. İki eli kanda olsa koşup gelecek.

4- Alkol alınca kendini bozmayacak, hep efendi olacak: Valla en tiksindirici erkek tipi bu bence. Ağzıyla içemeyen adamdan adam olmaz.

5- Telefonu hep açık olacak, şarjı bitince bile! Bunu da açıklamama gerek yok herhalde...

6- Kadını aşağılayıp küçük görerek kendini adamdan saymayacak: Kendi tipsiz haline bakmayıp beraber olduğu kadını eleştiren sümük adamların kafalarını aynaya vura vura kırmak istiyorum.

7-Sırtını kadına yaslamayacak: Evde kullanabildiği tek alet TV kumandası olan, çamaşır makinası çalıştırmaktan aciz, çoraplarının yerini bilmeyen adam? Lessie. O adamın yerine köpek alın daha iyi en azından tek derdiniz çişi kakası olur hem sadakat de garanti!

Ben tüm bekar kadınlar için bir database oluşturulmasını ve bu yukarıdaki tanıma uymayan bir davranış gösteren erkeklerin bu databasede yer almasını öneriyorum. Bir nevi merkez bankası kara listesi gibi. Adam bir kazık mı attı sana, koy hemen listeye bak bakalım bundan sonra alıcısı çıkıyor mu! Böylece yeni birisiyle tanışınca bakarsın listeye adamın ak mı kara mı olduğu anlaşılır. 5 sene de süresi olur, adam olurlarsa bu sürede listeden çıkarlar. Nası fikir?

 
Toplam blog
: 19
: 7227
Kayıt tarihi
: 31.07.12
 
 

2011 Eylül'den beri Londra'lı. Evli, yeni ev hanımı, eski çalışan, fotoğraf ve gezip yeme-icme ha..