Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '14

 
Kategori
Yazılım
 

E-tahsilat Yazılımlarının Cepten Ödeme özelliği Online Mobil Tahsilat

E-tahsilat Yazılımlarının Cepten Ödeme özelliği Online Mobil Tahsilat
 

Mobil Kredi Kartı Tahsilatı


E-tahsilat online tahsilat sistemleri ile firmalar bayilerinden, kurumlardan, müşterilerinden ya da bayilerin mağazalarına gelen müşterilerinden tahsilat yapabilmektedirler. Türkiye'de en çok kullanılan sanal pos kurulum alt yapısı olarak karşımıza çıkan e-tahsilat sistemleri internette tek çekim, taksitli çekim, ve dövizli tahsilatı destekleyen bir yazılımdır. 

E-tahsilat sistemlerine Türkiye'de bulunan bütün bankaların sanal posları sorunsuz bir şekilde entegre edilebilmekte ve aynı zamanda 3D scure kurulumu yapılabilmektedir. Bir adet ödeme ve bir adet yönetim panelinden oluşan e-tahsilat programı sayesinde tahsilatta yaşanan bütün sorunlar ortadan kaldırılmaktadır. Firma yetkilisi yönetim paneli sayesinde bütün ödemelerin takibini yapabilmekte, online olarak iptal ya da iade işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. 

Bugünkü makalemizde E-tahsilat uzmanları ile yaptığımız bilgi alışverişinden sonra bu sistemlerin mobil tahsilat ve cepten ödeme özelliklerini anlatmaya çalışalım.

Mobil Tahsilat Özelliğine Sahip E-tahsilat Yazılımı

E-tahsilat yazılımı kullanan firmalar mobil tahsilat özelliğini kullanarak internete bağlanabilen cep telefonları üzerinden mobil tahsilat yapabilmektedirler. Müşteriler, bayiler, saha elamanları cepten tahsilat özelliklerini kullanarak akıllı cep telefonları üzerinden ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirler. 

Cepten Tahsilat Nasıl Yapılır ?

Ödeme yapmak isteyen kullanıcı tahsilat ekranını açtıktan sonra kullanıcı adı ve şifresini yazarak sisteme giriş yapar. Ardından karşısına gelen online ödeme butonuna tıklar. Ödeme tutarı yazıldıktan sonra taksitli ya da tek çekim ödeme seçilir. Taksitli ödeme seçeneklerinde firmanın sunduğu taksit seçenekleri karşınıza çıkar. Uygun olan taksit seçeneğine tıklandıktan sonra kredi kart bilgilerinin girişi yapılır ve ödeme butonuna tıklanır. İlgili ücret firmanın kasasına aktarılmış olu.r

E-tahsilat cepten tahsilat özelliği ile firmaların vazgeçilmez ödeme kanallarından biri olmaya devam ediyor. Teknolojinin getirmiş olduğu bu özellik sayesinde artık çay içerken, yolda yürürken, otobüste, evde kısacası her yerde ödeme yapılabiliyor. Bu sayede fazl iş gücü, zaman kaybı ve işlem kayıtlarında yaşanan sorunlarında önüne gçilmiş oluyor.

 
Toplam blog
: 77
: 1165
Kayıt tarihi
: 07.01.14
 
 

CEO - GSM İletişim ..