Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '13

 
Kategori
e-Ticaret
 

E-Ticaret girişimciliği için altın ipuçları

E-Ticaret girişimciliği için altın ipuçları
 

Merhaba bu yazımda e-ticaret girişimciliği düşünenler için çok önemli bilgilerimi paylaşacağım:

İşte E-Ticaret girişimciliği için altın niteliğinde tavsiyelerim:

1-Öncelikle yapmak istediğiniz iş fikrini iyi kurgulayın.Unutmayın ki sizin düşündüklerinizi veya benzerlerini bir başkası da düşünmüş olabilir.

2-Yapmak istediğiniz e-ticaret girişimi için benzer girişimcileri inceleyin, düşüncenizle benzer veya aynısı olan bir başka e-ticaret girişimi var mı buna bakın ve yapmak istediğiniz iş ile var olan girişimi karşılaştırıp öz değerlendirme yapın.
3-E-ticaret girişiminde artık var olanlar değil , var olanların değişik versiyonları,fark yaratılmışlarının kazanç sağladığını unutmayın.
4-E-Ticaret girişimciliğinde mutlaka bir B Planınız olması gerektiğini, işler yolunda gitmez ise nasıl bir yol çizeceğinizi önceden belirleyin.
5-Büyük rakiplerle baş etmek için sermaye ve reklam gücünüz yoksa e-ticaret girişimciliği projenizi büyük rakiplerin alanlarından uzak tutun…
6-Son dönemde çok fazla ürün satmak yerine sektörel veya tek ürüne özel e-ticaret girişimciliğinin daha kısa zamanda tanındığı ve satış getirdiğini bilmeniz gerekmektedir.
7-Kuracağınız e-ticaret sitesinin özel tasarımlı ,güvenli altyapı hizmetli olmasına özen gösterin. Mutlaka Neticaret gibi sektörde güven veren firmalarından e-ticaret altyapı hizmeti alın.Ucuz veya bedava e-ticaret  site sağlayıcılarından e-ticaret sitesi kesinlikle açmayın.
8-Son olarak ne kadar ekmek, o kadar köfte mantığında, yılmadan ve azimle kararlıca yolunuzda devam etmeniz gerektiğini hep hatırlayın!
 

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..