Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Ebru Gündeş “O Ses Türkiye'ye devam kararı aldı!

Ebru Gündeş “O Ses Türkiye'ye devam kararı aldı!
 

Türkiye gündeminde 17 Aralık depremi ile Ebru Gündeş’in de hayatı alt-üst oldu!

Eşi Rıza Sarraf’ın tutuklanmasından sonra Ebru Gündeş’in hayatında ışıklar kesildi! Başarılı sanatçı zirve yolculuğunda muhteşem sesi sayesinde, asla zirveden indirilemeyecek isimlerden biri oldu. Türkiye gündemini meşgul eden skandal, belki de skandalda adı geçenlerden çok Ebru Gündeş’i takibe almamıza sebep oldu.

Ebru Gündeş’in rayting rekorlarına imza atan “O Ses Türkiye” de koltuk sahibi olması programa ayrı bir kalite ve izleyici kitlesi ekledi. Sevilen, sesi ile başarılara imza atan, sempatik hal ve tavırları ile yeri doldurulamaz sanatçı, özel yaşantısının sıkıntısını bu akşam canlı yayında bizlere ne kadar yansıtacak?

Sanatçının iş bağlantılarından bazılarına devam etme kararı bence çok cesurca…

Kıbrıs’ta yılbaşı özel konseri için anlaştığı “Nuh’un Gemisi”nde sahne almayacağını açıklayan Ebru Gündeş gece için imza attığı anlaşmanın iki katı tazminat ödeyerek çıkmama kararı aldı. Bence de çok doğru bir karar. Yılbaşı programını Kıbrıs’ta, Ebru Gündeş’in sahne aldığı yerde kutlayacak olanların arasında Skandalla ilgili laf atmalar olabilir. Haklı olarak ayrı bir skandala imza atmamak için programa çıkmamalı!

“O Ses Türkiye” jüriliğine devam etmesi kararı sizce doğru mu?

Aslında eğlence alt yapılı olan programın dinamiklerinden biri koltukta oturan sanatçıların birbiri ile yaşadıkları tatlı diyaloglar. Durum da böyle olunca Ebru Gündeş’in “devam” kararını pek de olumlu bulmuyorum. Gülse olmaz, gülmese olmaz! Koltuk arkadaşlığı yaptığı Athena Gökhan, Murat Boz ve Hadise’nin de pek rahat tavırlarla canlı yayına devam edebileceğini sanmıyorum. 

Show must go on (Şov devam etmeli) mantığının geçerli olmamalı!

Programa çıkarak hayranlarına saygısını göstermek isteyen sanatçı aslında kendini cenderede hissedecektir. Laylaylom tavrı yapamayacağı gibi mesai arkadaşlarının da yapamayacağını unuttu galiba! Hayranları, Ebru Gündeş “O Ses Türkiye” programını bıraktı diye de sanatçıyı ayıplamayacak ve kırılmayacaktır.

Bu karar umarım Ebru Gündeş’e iyi dönüşler olmasını sağlar da sanatçı biraz olsun yaşadığı şoku unutup, moral bulur!

Hayatta moral bulmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

  

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..