Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '20

 
Kategori
Müzik
 

Ebru Yaşar 'Ateşten Gömlek'

Hepimiz şu karantina döneminde müziğe epey bir sarıldık. Eski albümleri karıştırır olduk. En son TikTok'ta yeniden parlayan Demet Akalın'ın 'Yıkıl Karşımdan' şarkısında yaşamıştık. Şimdi ise Ebru Yaşar 'Ateşten Gömlek' ile sosyal medya çalkalanıyor.
 
'Kalmam' şarkısının rüzgarı henüz dinmemişken sürpriz bir şekilde tam 14 yıl önce yayınladığı 'Yeşillenirim' albümünde pik yapmış bir şarkının yeniden yükselişe geçmesi bizi de şaşırttı açıkçası. Ebru Yaşar'ın diskografisine şöyle bir göz gezdirirsek 1999 yılından bu yana hakikaten kalıcı ve dillere pelesenk olan şarkılara imzasını atmış. Halen dönüp bu şarkıları dinleyebiliyorsak Yaşar'ın istikrarlı başarısıdır. Son 3 yıldır gerçekten hit üstüne hitler gönderiyor bize biz de bu durumdan çok memnunuz.
 
Şarkıya dönersek eğer; bir an da sosyal mecralarda yayınlanan dans videosuyla  'Ateşten Gömlek' şu an albüm ile beraber dijital platformlar ve youtube'daki yükselişi devam ediyor. Bir kez daha anladık ki TikTok ve vb. yerler güzel kullanılırsa iyi sonuçlar doğurabiliyor.
 
 
 
30 gün 30 şarkı
 
Sosyal medya hepimiz için bir yaşam biçimi haline geldi. Hele ki bu pandemi sürecinde türlü türlü challenge türevleri ortaya çıkıyor. İşte bizi ve beni ilgilendiren bir yarışma '30 gün 30 şarkı' veya '30 days song challenge'. Nerede çıktı, niçin çıktı sorularını duyar gibiyim. Mart ayından Mayıs'a kadar hikayelerde karşımıza hep bunlar çıktı. Ünlülerimizde geride kalır mı? Asla. Nasıl canlı yayınlar çok revaşta olduysa bu da epey bizi bunalttı diyebilirim. Neyse şimdi tek tük yapanlar var ama neyse. Eğer başlamak istiyorsanız benim kendi fikrim hiç bulaşmayın derim. 
 
 
furkancanhazar@gmail.com
 
 
Toplam blog
: 140
: 151
Kayıt tarihi
: 20.08.16
 
 

Popular Culture ..