Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 yıldır Londra'da yaşıyorum. Seyahat ve yazmayı çok sevdiğimi bilen canım halam Milliyet'in bu girişimini haber verdi. Biraz olsun yakın hissetmek için üye olmak istedim.   Iktisatçıyım. Uzmanlık alanım çevre politikası ve bu konuda danışman olarak çalışıyorum. Hem işim gereği hem de zevk için 30 civarı ü..

Devamı
 
 
Otuz yaşını aşmış kadınlar

Kesinlikle ukalalik ya da kustahlik olarak algilamamistim sozlerinizi. Sadece birden panik oldum daha buyumeyecek miyim simdi 30'u gectim diye dusundum belki :) daha yol uzun, sansliysam tabii...beyninize, klavyenize saglik.

07 Ağustos 2006 00:26
Otuz yaşını aşmış kadınlar

Kendimi birden daha da iyi hissettim!Adalet Hanim'in dedigi dogru, bu ozelliklere sahip olmak icin herkesin 30 yas ustu olmayi beklemesi gerekmiyor ama benim gerekti...Neyse bunun keyfini 6 yildir suruyorum. Ama katilmadigim bir sey de var soylediklerinizin arasinda, o da en son soylediginiz. Bence insan kac yasinda olursa olsun hep buyuyor, hep degisiyor. Bugunku ben, sansliysam eger, dunkunden cok daha iyi. Buyumeyen degismeyen iliskiler ise, siz ya da sevgiliniz kac yasinizda olursaniz olun, bitmeye mahkum. Nacizane, bence, tabii...

02 Ağustos 2006 19:17
 
Toplam blog
: 2
: 1376
Kayıt tarihi
: 15.06.06