Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

DEĞİŞİK VE FARKLI OLANLARA BENİM İLGİM.YAŞAMI SEWİYORUM. GEZMEK,YABANCI KÜLTÜRLER TANIMAK,FARKLI İNSANLARLA TANIŞMAK VE YENİ ŞEYLER KEŞFETMEK BANA GÖRE..İstanbul üniversitesi rus dili ve edebiyatında öğrenimime devam etmekteyim. Rus edebiyatı özellikle 19 yy dikkatimi fazlasıyla çekiyor. Bu dönem yazarlarından Dostoyevski..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Geçmiş, bitmiştir. Gelecek var mı yok mu belli değildir.

Her insan mutlu olamaz.Çünkü;gereğinden fazla özler dünü.Hakettiğinden fazla düşünür yarını Ve hiç haketmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü.Her insan mutlu olamaz.Çünkü; gereğinden fazla özler hayatından çıkanları.Hakettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri Ve asla göremez yanıbaşındakileri.

08 Mart 2010 20:38
Hayat, sorumluluklarımızın farkında olmaktır.

Temelde yatan düşünce biz insanoğlunun kendine olan sorumluluklarıyla başlamaktadır öncelikle.Bunun bilincine ulaşırsak toplum olarak bir araya gelmenin gerek ve sorumluluklarını da algılamaya başlayıp gereğini yerine getirir ve sorumlu,bilinçli bir millet oluruz.Refah düzeyimiz yükselir,rüşvetin,haksızlığın önüne koca bir set çekebiliriz.Gençlik te bu kadar umutsuz olmaz!!!

06 Mart 2010 22:58
Sevgi bir bakıma önceliklerimizdir

Evinin seni içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksin,sokağa fırlayacaksın.Sokaklar da dar gelecek. Tıpkı vücudunun yüreğine dar geldiği gibi.Ne denizin mavisi açacak içini, ne pırıl pırıl gökyüzü.Kendini taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksin.Birileri sana bir şeyler anlatacak durmadan:“Önemli olan sağlık.”“Yasamak güzel.”“Boş ver, her şey unutulur.”Sen hiçbirini duymayacaksın.Gözyaşlarından etrafı göremez hale geleceksin.Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksin.Hep ondan bahsetmek isteyeceksin.“Ölüme çare bulundu” ya da “Yarın kıyamet kopacakmış” deseler başını kaldırıp Ne dedin?” diye sormayacaksın.Yalnız kalmak isteyeceksin.Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak.İkisi de yetmeyecek.Geçmişi düşüneceksin.Neredeyse dakika dakika.Ama kötüleri atlayarak.Onunla geçtiğin yerlerden geçmek isteyeceksin. Gittiğin yerlere gitmek.Bu sana hiç iyi gelmeyecek.Ama bile bile yapaca

22 Şubat 2010 23:59
 
Toplam blog
: 8
: 966
Kayıt tarihi
: 21.01.10