Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Eden Hazard Fenerbahçe’de

Eden Hazard Fenerbahçe’de
 

Bu yıl Fenerbahçede alışılmadık işler yapılıyor. Futbol otoritelerinin ittifakla kabul ettiği, önümüzdeki yıllarda Avrupa ve dünya futboluna damgasını vurması beklenen iki genç yıldız Fenerbahçe’ye kazandırıldı.

Fenerbahçe, Hazard transferinde mutlu sona ulaştı. Belçikalı yıldızla her konuda uzlaşma sağlayan Sarı- Lacivertliler, Fransız Kulübü Lille ile de el sıkıştı. Bu sezon planlamasını Ocak’ta yapan Kocaman, Daum krizinin aşıldığı gün müjdesini Hazard ile aldı. Çünkü Ocak’ta yönetime rapor veren Kocaman’ın listesinde 1 numara Eden Hazard, 2 numara ise Miroslav Stoch’tu.

Bu transferler bana futbol geçmişimizde bir gezinti yaptırdı. Daha yakın zamana kadar yabancı futbolcu dendiğinde posası çıkmış Yugoslav futbolcular akla gelirdi.

Giderek Avrupa’nın herhangi orta sınıf bir takımında oynayan futbolcular bizde de boy göstermeye başladı. Şu anda sadece çok üst düzey bazı futbolcuların dışında Türkiye’de oynamak konusunda kapris yapacak futbolcu kalmadı.

Daha da güzeli artık Türk takımları da Avrupa’nın üst düzey takımları gibi genç ve yetenekli oyunculara yatırım yapmaya başladı. Bundan sonra geniş izleme ekipleri kurulup dünyanın her yeri izlenmelidir. Türk futbolunda birçok ilke imza atan Fenerbahçe’nin gerçek anlamda bir izleme ekibi kuracağı inancındayım.

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..