Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

EDHO'dan şok eden ayrılık haberi!

EDHO'dan şok eden ayrılık haberi!
 

Televizyon dünyasında yazlık sezonun içerisinde bulunuyoruz ancak yeni sezon ile ilgili o kadar haber geliyor ki, yazın nasıl geçtiğini anlamamıza fırsat dahi kalmıyor. Yeni başlayacak olan yapımlar, bu yapımlar içerisinde bulunacak olan sürpriz başroller, eski dizilerle ilgili şok eden haberler derken hemen her gün farklı bir sürpriz ile karşı karşıya geliyoruz.

Geride bıraktığımız cuma günü Star ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisinin başrollerinden olan Mert Altınışık'ın veda haberi gelmiş ve buradan sizlerle paylaşmıştım. Bu sürpriz vedanın yankıları sürerken, yeni bir sürpriz ayrılık haberi ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden geldi.

Geçtiğimiz sezonun başında ekrana gelmeye başlayan ve kısa süre içerisinde salı gecelerinin lideri haline gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hikayesinde yer alan ve 2 kadınla birden birlikte olan Hızır karakterinin olması başlarda büyük tepki çekmişti. Hem nikahlı karısı hem de sevgilisi arasında kalan Hızır önceleri sevgilisi Nazlı'ya gitse de, son dönemlerde eşi Meryem'i tercih etmişti. Bu çok eşlilik durumunu sonlandıracak ayrılık haberi Nazlı rolünü oynayan Müjde Uzman'dan geldi.

Son bölümlerde dizideki etkisi ve rolü azalan Müjde Uzman geçtiğimiz haftalarda yayınlanan sezon finali ile diziye veda etti. Bu haber dizinin izleyicileri tarafından büyük bir üzüntü ile karşılanırken, sahip olan merağın boyutunu arttırmış oldu.

Bu değişiklik diziyi olumlu ya da olumsuz şekilde etkiler mi bilinmez ama, yeni bir kadın karakterin diziye girmesini kesin olarak ifade edebiliriz.

Nazlı karakteri olmadan yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ile Eylül'de ekranlarda olacak.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..