Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '20

 
Kategori
Müzik
 

Edis 'Perişanım'

Edis'ten yeni bir şeyler dinlemeyi özlemiştik. Yılan hikayesine dönen Gülşen düeti de hiçbir zaman dinleyeceğiz gibi gözüküyor. Taa ki 'Perişanım' gelene kadar. Peki yeni şarkısı beklentileri karşıladı mı?

 

Genç şarkıcı Edis, yeni şarkısını sonunda yayınladı. Ara ara yaptığı çalışmalarla bir parmak bal çalsa da 'bekleyin güzel şeyler geliyor' sinyallerini veriyordu zaten.
Aylar önce hayranlarıyla Twitter üzerinden bir soru - cevap yapmıştı. 'Yeni şarkı nasıl olacak?' diye bir soru geldi. Yine 12'den mi vuracaktı yoksa hayal kırıklığına mı uğratacaktı. Edis'in cevabı şuydu; 'Yeni tarz denemeleri yapıyoruz, şarkım urban - pop kıvamında olacak. Urban-pop? Dur bakalım bekleyelim görelim.  Tabi ben de bu açıklamasını cımbızla çektim. 

 

Edis ve Bugy iş birliğiyle yayınlanan 'Perişanım' nihayet dinlenmeye hazırdı. Fatih Yılmaz yönetmenliğinde animasyon ve grafik çalışmalarıyla desteklenen video klip oldukça marjinal bir görünüm sağlamış. 'Perişanım'ı ilk dinlediğiniz zaman bir Ezhel havası seziyorsunuz. Beni rahatsız etmedi açıkçası, aksine hoşuma gitti. Bu arada Edis'in bu huyu gerçekten sevmeye başladım. Yenilik peşinde koşan, sound avcısı ve imajını sürekli güncelleyen bir pop vokal. 'Perişanım' bizi bir yere tatmin eder ama sonra ne olur bilemem. 

 
Toplam blog
: 140
: 151
Kayıt tarihi
: 20.08.16
 
 

Popular Culture ..