Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '16

 
Kategori
Haber
 

Makatına hıyar kaçıran imam, şimdi açıkta. Ya patlıcan kaçırsaydı? "İmam bayıldı da yemezdik" gari.

Makatına hıyar kaçıran imam, şimdi açıkta. Ya patlıcan kaçırsaydı? "İmam bayıldı da yemezdik" gari.
 

"Makatından salatalık çöıkan imam, açığa alındı" Gezetelerden.


 

 

 

          Adam  üstelik Kayserili.  Olay, üstelik de Hacılar ilçesinde geçiyor. Adam, üstelik de imam. İşte o imam efendi, sahurda fenalaşmış. Baygın baygın hastaneye zor yetiştiriyorlar. Müftülük de adamı açığa alıyor. Mesele bu. Ama mesele o değil. Bir bütün olarak parçalanmış vaziyette salatalığın ne işi var orada? Meselenin esası bu. Hele hele imamlar aman ha, bayılmasın. Akla "imambayıldı"  geliyor.

         Abovvv! Karında şiddetli karın ağrısı, makatta şiddetli kanama, ele güne karşı rezil olma durumları.

         Gazeteler  haberi, “ Makatından salatalık çıkan imam, açığa alındı” diye  verdiler. İyi ki patlıcan sokmamış oraya. Sittin sene imam bayıldı yemezdik valla.!

        Eeee, her şeyde bir hıyar  (Pardon) hayır vardır. Salata yerine karpuz kabuğu çıksaydı olur muydu? Olmazdı her halde. Zira karpuz, bütün olarak hiçbir yere sığmazdı. İmam efendinin patlıcanla arası iyi değil ki, salatalıkta karar kılmış. Töbe töbe, insana imam bayıldı da yedirtmeyecekler bunlar.

        Öyle anlaşılıyor ki, imam efendi, işin vahametini  iyi kavrayamamış. Hastanelere gidip rezil olacağına, kısa yoldan kendisi de halledebilirdi.  Salatalık kırılıp, içerde mi kaldı? Çıkmıyor  değil mi? Öyleyse bir kase yoğurt yeseydi, cacık olurdu ve  su gibi akar giderdi. Rezillik de çekmezdi.

           EH  MAYMUN  EFENDİ. HOCA EFENDİNİN SENDEN ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEYLER  VAR.       

         İşte çoluk çocuğa tecavüz etme zihniyetinin neticeleri bunlar.  İnsanoğlu, her bir yerine her bi şey sokar sokarsa, böyle. rezil olur. Bunların yazar kisveli soytarıları,  küçük çocuklarla zinadan hapislerde yatardı. Hac’daki ölülerinden  kutu kutu viegralar çıkardı. Hac’da viegranın işi ne? Di mi?

        Her semtte fetva dükkanı açan hurafeciler yine cirit atıyor. Hani Diyanet, bu hurafelere çeki düzen verecekti? Ama, işlerine geliyor. Büyüğü küçüğü din adına densiz yorumlarda bulunuyor. Namaz kılmayanlara "hayvan" deniliyor, kendi hayvanlıklarına bakılmaksızın.

        “Derece makata sokulursa oruç bozulur mu?” Eh, dozajı kaçarsa hastanelik de oluyor baksanıza Ardından da taharette, “ Orta parmak normalinden fazla içeri sokulursa oruç bozulur mu?”diye sorular var.

        İmam efendi, salatalık parçalarından aklanıp temizlenip,  imamlık görevine dönmelidir. Her Cuma günleri,  hayırlı cumalar yerine  "hıyarlı  Cumalar" denildiğinde, bu ona, iyi bir ders olur.

        Salata bu. Tezgahta durduğu gibi durmaz. A mübarek, canın salatalık çektiyse, ağzınla yiyeydin bari Ama, adamın aklı başka yerlerde.

        Bir yerde gördüm.maymunun biri, eline geçirdiğini ağzına götürüp yutmadan önce, elindekini makatına götürüp ölçü alıyordu:   “ Yersem, bu buradan  gerisin geriye çıkar mı?” diye. Ki, ondan sonra midesine indiriyordu.

        Biz ne diyelim bu durum karşısında? İmamda bu maymun kadar  akıl olsaydı, bu durumlara düşmezdi.

        Ört ki, ölem !

 
 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..