Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '10

 
Kategori
Spor
 

Efsane devam ediyor

Efsane devam ediyor
 

Efsane devam ediyor. Bu rüzgarı durdurmaya kimsenin gücü yetemez.

Fenerbahçeli sarı melekler Türkiye şampiyonu “EN BÜYÜK FENERBAHÇE BAŞKA BÜYÜK YOK.” Bu arada tabi bizim kıskanç medya bundan bahsetmiyor çünkü daha hazmedemediler. Alışacaklar, onlar da yola gelecekler.

Yine bizi korkuttular önce 2-0 yapıp sonra 2-2 oldu ama altın sette kendilerine gelip kendilerine yakışır bir oyunla Türkiye şampiyonu oldular. Tebrik ediyoruz onları ve Fenerbahçe cumhuriyetini. Fenerbahçe düşmanlarına da bir tutam kına hediye ediyorum.

Kendilerini yorumcu ilan eden kişilere sesleniyorum. Adını ve yönünüzü belirleyip o tarafın yorumculuğu yapın. Normalde spor yorumcusu dediğin kişi tarafsız olarak herkes hakkında yorum yapar. Ama görünüyor ki sizde bu yok. Sizin için bu saatten sonra yapılacak tek şey var. Emeklilik isteyip bu işi bırakmanız çünkü başaramıyorsunuz. Bu da gün gibi meydanda.


Neyse onları kendi haline bırakıp biz sarı meleklere dönelim. 3 günde bir maç yapmak tabi ki kolay değil 40 maç gibi bir periyodu kaldırmak tabi ki kolay değil helal olsun. Son şampiyonluğu bize armağan ettikten sonra güzel bir tatil yapsınlar bunu hak ettiler. Aldıkları para son kuruşuna kadar helal olsun. Hatta daha fazlasına layıklar. Zaten bunu başkanımız ve yönetim kurulumuz takdir edip onlara gerekeni yapacaklardır.


Kızlarımızın bu başarılarının daha da artarak devam edeceğini umuyor ve bekliyoruz. Onun için de sayın başkanımızdan daha büyük bir spor salonu istiyoruz. Salonu biz taraftarlar doldururuz. Biz spor kulübüyüz futbol kulübü değil bize her alanda başarı yakışır.


Bu yazdığım yazıyı bayanların daha çok okumasını umuyorum. Bir kadının istediği zaman neler başaracağını bilmeleri lazım. Artık erkek karşısında aciz ezik bir varlık değil onunla gerektiği zaman yarışan bir insan olduğunu kanıtlayan bir olayın öyküsünü okumalıdır. Ve daha büyük kitlelere bunu ulaştırmalıdır. Çünkü kadınlarımızın istedikleri zaman neler yaptığını görüyoruz. Yeter ki kendilerine inanıp güvensinler

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..