Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '19

 
Kategori
Turizm
 

Ege Sağlık Turizmi Zirvesi

İGEME&Clinic Turkey National Health Care Organizasyonuyla 22 Şubat 2019 Kaya Termal Balçova Otelde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu ve Özel Hastane Yönetici ve paydaşları ile Sağlık Turizminin İzmir bölgesinde gelişmesine öncülük eden Turizm ve Sağlık sektör paydaşları biraraya geldi.
 
Cari Açığın kapatılmasına, İstihdamın arttırılmasına, Nitelikli ve Gelir getiren Sağlık Turizminin eyleme geçirilmesine, İzmir İlinin Markalaşması için yapılan toplantı ile sektör uzmanlarının görüşleri paylaşıldı. Türkiyemiz Ege Sağlık Turizmindeki atılacak adımlar 2023 e yaklaşırken Endüstri 4.0 a uyumlu Google Digital uygulamaların Web alanı, Tanıtım ve Pazarlama ile Finansal ve İstatiksel Analizin kurum içi uzman denetimleriyle Sağlık Turizminde Markalaşmanın mümkün olacağı konusu değerlendirildi. 
 
İGEME Murat Işık açılış konuşmasında İstanbul’un Sağlık Turizminde öncü olduğunu, İzmir İlinde de yapılacak gelişim ve düzenlemelerle Ege Bölgesinde sektöre katkı sağlamak için Sağlık Turizmi Vizyon Toplantılarının yapıldığını belirtti.  
 
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yrd Gökhan Eyüboğlu İzmir de Sağlık Turizmi Yetki Belgesi alan çok az sayıda özel hastane kaldığını, Kamu Hastanelerinde ise 15 adet hastanemizin yetki belgesinin verildiğini belirtti. Konuşmasında Kamu Hastanelerinde nitelikli seçilen personelin yabancı dil eğitimi aldığını iletti. 
 
İZSATU Başkanı Bülent Cinel Sağlık Turizminde Türkiyemizin 2023 hedefleriyle sektörde yurtiçi ve yurtdışı değerlendirmesini yaparak, STK olarak tarafsız paylaşımlarıyla sektöre katkı sağlanıldığını belirtti. 12. Travel Turkey İzmir de Bağımlılıkla Tedavi konusunda yurtdışı katılımcılarla düzenlenen panele İZSATU nun dışında çok az katılım sağlandığını iletti.
Acıbadem Uluslararası Hasta Koordinatörü İdris Sarıaydın İzmir ili çalışmalarda tanıtım ve pazarlamanın önemiyle, kurumsal kaliteyle alınan yolda yılda 40.000 Sağlık Turistinin tedavisinin yapıldığını söyledi. Kurumsal digital itibar yönetimi ile finansal istatiksel analizle birlikte kurumsal kalitedeki verimliliğin arttırıldığını belirtti.
 
Google Eğitmeni Özgür Deniz Aydın digital pazarlamayla yapılan kurum itibarı yönetimini, Endüstri 4.0 ile tanıtım ve pazarlama alanındaki önemini belirtti. Düzenlenen zirvede web alanındaki kurum itibarı tanıtım ve pazarlamayla, finansal ve istatiksel kalite ve verimliliği analizle ölçebilen kurumların başarıya ulaştığı sektör paydaşlarının bilgi birikimleriyle tespit edilmiştir. 
 
MARKALAŞMAK  için kurumların Digital Medya ve Halkla İlişkiler Tanıtım ve Pazarlama uzmanlarının yanısıra, finansal ve istatiksel verileri değerlendiren Mali Denetim uzmanının denetimiyle kurumsal itibar yönetimini yapan ekiple birlikte çalışmaları gereği ortaya çıkmıştır. Ege Sağlık Turizmi Zirvesinde Sağlık Turizmindeki  Nitelikli İstihdam ihtiyacı ile Kalite ve Verimlilikle yapılacak projelerle Sağlık Turizminin canlandırılmasının önemi belirlenmiştir.
 
 
Toplam blog
: 52
: 120
Kayıt tarihi
: 22.03.15
 
 

     İstanbullu olup, Yalova iline Cumhuriyet Savaşı sonucunda ilk “memur” atanan dedesi Sağlık M..