Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '21

 
Kategori
Tiyatro
 

Ege Tiyatrolar Buluşması

Akdeniz Üniversitesi, Antalya Devlet Konservatuvarı, Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr.Birgül Yeşiloğlu Güler, 5 - 7 Kasımtarihleri arasında gerçekleşen 10’ncu Ege Tiyatrolar Birliği Buluşması kapsamında “Kurgudan Kaleme Yaratıcı Süreç” başlıklı bir atölye düzenledi. Yeşiloğlu Güler’inyaratıcı sürecin gelişimi ve yazarla olan etkileşimi üzerine bilgi verdiği atölye,katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi ve beğeni kazandı. Balıkesirli Yazarlar ve Şairler Derneği üyelerinin katıldığı atölye sonrasında yazar Birgül Yeşiloğlu Güler’e önce Altıeylül Kent Sahnesi Sanat Yönetmeni Onur Ayan, sonrasında da Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'dan tarafından plakettakdim edildi.

Doç. Dr.Birgül Yeşiloğlu Güler aktif olarak yürüttüğü bireysel yazarlık çalışmaları dışında, düzenlediği yazarlık atölyeleriyle yazarlarave yazar adaylarına katkı sağlamaktadır.

Üç gün süren 10’ncu Ege Tiyatrolar Birliği Buluşması’ndatiyatro gösterileri, söyleşiler, atölyeler, çocuk tiyatroları veçeşitli etkinlikler düzenlendi. Buluşmaya Balıkesir halkı ilgi gösterdi.

 
Toplam blog
: 136
: 6807
Kayıt tarihi
: 09.05.15
 
 

Kültür ve sanat alanında araştırmalar yapıyorum. Birçok yayına sinema ve tiyatro alanında yazılar..