Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Egemen(!)lik kayıtsız şartsız Fenerbahçe'nin...

Egemen(!)lik kayıtsız şartsız Fenerbahçe'nin...
 

Yok mu bu takımı durdurabilecek bir babayiğit!?..

Şike ve teşvik iddiası ile yöneticileri içeri tıkıldı, şampiyonlar ligine gönderilmedi, alnının teri ile sahada kazandığı şampiyonluk kupasını, masa başında almaya kalktılar, her önemli maçı öncesi ligden düşürdüler(!) Olmadı! ..

Takım hala direniyor.

Binbir türlü oyunlarla önünü kesmeye çalıştılar… Başaramadılar!

Bir gün önce Trabzonspor-Galatasaray maçını izleyenler komediyi gördü! Ancak komediyi görmezden gelenler, Galatasaray’ın iyi oyununa işi bağladılar!

Daha maç başlamadan bu maçın böyle olacağı belliydi! Daha Galatasaray Trabzon’a inerken, havaalanında çiçeklerle karşılanınca, herkes maçın öylesine bir oyun olduğunu anladı! Maçı seyredenler zaten gerçeği gördü!

Fenerbahçe maçında, sahaya kirli iç çamaşırlarıyla birlikte bıçaklar atanlar, Galatasaray maçında, hep ayakta, her Galatasaray golünden sonra Galatasaray’ı alkışladılar.

Biz gelelim Fenerbahçe-Beşiktaş maçına:

Beşiktaş bu sezonun en dirençli futbolunu oynadı. Öylesine dirençliydiler ki; daha maçın ilk yarısında 8 kişi almaları hiçten bile değildi.

Rüştü’nün de dediği gibi hakem Beşiktaşlı oyuncuları oyundan atmaya cesaret edemedi. Daha ilk yarı Fenerbahçe’nin verilmeyen iki penaltısı vardı.

Beşiktaş bu güne kadar ofsayt gollerle yenildiğini iddia etmişti. Dün kendisi de ofsayt bir golle öne geçti. Ancak futbolun adaleti kendini gösterdi ve Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı.

Maç sonunda yapılan açıklamalar çok ilginç! Hakemi herkes yerden yere vurdu! Özellikle Beşiktaşlı futbolcular! Oysa hakem kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmıştı! TFF Başkanı Beşiktaşlı, Merkez Hakem komitesi Başkanı Beşiktaşlı, hakem 9 Beşiktaşlı futbolcuya sarı kart gösterip, hiç birisine kırmızı kart gösteremedi. Oysa daha 8. Dakikada Beşiktaşlı Edu’nun Volkan’a yaptığı harekete Kırmızı göstermesi gerekiyordu. Daha sonra Fernandes’in Mehmet’e vurduğu dirseğin de kırmızı olması gerekiyordu.

Eğer hakem Halis Özkahya, Cem Papila kadar cesaretli olsaydı. Maç en az 3-0 Fenerbahçe’nin lehine tescil edilirdi. Maçın içinde mücadeleyi abartan Quaresma, Egemen, Rüştü’nün de kırmızı kart görmeleri gerekiyordu. Ancak gösterilmedi.

Egemen Korkmaz, Kartalspor’dan oda arkadaşı Volkan’a gol atınca, Volkan’ın çok üzüldüğünü görüp, bir golde kendi kalesine attı!

Netice itibarı ile Fenerbahçe zirve yarışını sürdürüyor.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..