Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '13

 
Kategori
Siyaset
 

Egemen Bağış, Beykoz'da konuştu.

Egemen Bağış, Beykoz'da konuştu.
 

Bağış, Beykoz'da: " Daha çok çalışmamız lazım" dedi.


Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sahurda Beykozlularla buluştu. Sahur sofrasında Dost Beykoz’u inceleyen Egemen Bağış’ın gözü manşetteki anket haberine takıldı. AK Parti’nin oy oranı olan yüzde 41’i gördükten sonra CHP’nin oy oranı olan yüzde 21’i gören Egemen Bağış, hemen yanında oturan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer’e dönerek, “Daha çok çalışmamız lazım” dedi.

Gece saat 02.00'da Beykoz Belediye Başkanlığı'nın önünde binlerce Beykozlu sahur için toplandı. İftar kalabalığını andıran gecede davetliler arasında Avrupa Birliği Bakanı veBaşmüzakereci Egemen Bağış'ın olması kalabalığı artırıp zaman zaman izdihama neden olurken, kendileri için ayrılan sofralarda sahur yapan Beykozlular, protokol masasının önüne gelerek Bakan Bağış ile de selamlaştı. Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun görünenBakan Egemen Bağış, yanına gelen Beykozlu vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Beykoz Belediyesi önünde düzenlenen sahur programına, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk,  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş, AK Parti Teşkilatı ve Beykozlu vatandaşlar katıldı. Gecede AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer'in yanında oturan ve bir süre kendisiyle sohbet eden Egemen BağışDost Beykoz’udikkatle inceledi. Dost Beykoz'un manşetinde yer alan ve bir işadamının Beykoz'a yönelik yaptırdığı anket sonuçlarını inceleyen Egemen Bağış, haberle ilgili Adem Sefer'den bilgi aldı.

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan da protokolün bir numaralı ismi olarak davette yer alırken, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in yanına oturdu ve uzun süre sohbet etti. Zaman zaman söyledikleriyle Başkan Çelikbilek'i güldüren Süleyman Erdoğan, oldukça neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Bakan Bağış: “2B için kimse mağdur olmasın diye çabalıyoruz”

Sahur Programı’na yemeğin ardından konuşmalarla devam ederken, söz alan Bakan Bağış Beykozluları umutlandırdı. Çalışmaların devam ettiğini söyleyen AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “2B üzerinde çalışmalarımız kimsenin mağdur olmaması için hakkı, hak sahiplerine verecek şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.

‘Bu millet yarı yolda bırakmaz’

Binlerce kişinin Beykoz Belediyesi önünde toplanmasından dolayı yaşadığı memnuniyeti gizlemeyen Bakan BağışBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini ifade ederken, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e de organizasyon nedeniyle teşekkür etti. Bakan Egemen Bağış“Hâkim olan güçler, laf üretmeye devam etsin, biz iş üretmeye devam edeceğiz. Bunlara rağmen hala şikâyet edenler sabretsin, demokratik yollarla cevabını sandıkta versin. Bu millet ki hala Özal’ın, Menderes’in adını duydukça Fatiha okur, kendine hizmet edeni vefayla anar, unutmaz, yarı yolda bırakmaz” dedi.

Çelikbilek: “Başbakan ve Bakanlarımız Beykoz’un sorunlarını biliyor”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de konuşmasında “Bir taraftan bayram sevinci, diğer taraftan da Ramazan’ı uğurlamanın üzüntüsü içerisindeyiz” derken, yoğun programı arasında Beykoz’a zaman ayıran Bakan Bağış’a teşekkür etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanların, Beykoz’un sorunlarından haberdar olduğunu ifade eden Çelikbilek, “İstanbul’un göz bebeği olan Beykoz, inanıyorum ki Türkiye’nin de göz bebeği haline gelecektir. Başbakanımız, devlet bakanlarımız, ilçemizin sorunlarına en az bizim kadar hâkimler. Bu konuda ciddi adımlar atılıyor. Hükümetimiz, Özel Proje Alanları’nda çok cömert davrandı. Bu konularla ilgili tekliflerimize ve sorunlarımızla ilgilenen Sayın Başbakanımıza, bakanımıza çok teşekkür ediyor, birlikte nice ramazanlara ve bayramlara ulaşabilmeyi diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaymakam Erdoğan: “Beykoz uçak gibi”

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan da ilçeyi “kalkışa hazır uçağa” benzeterek, “Beykoz, kalkışa hazırlanan uçak gibi diyoruz. İlçe, imar ve geleceğe hazırlanma konusunda bir dönüm noktasında. 200 yıllık geçmişi olan camı yeniden Beykoz’un gündemine getirmek istiyoruz. Beykozluların proje ve fikir olarak katkı sunmalarını bekliyoruz”dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise Ramazan ayını ‘zorlu şartlarda’ geçirenMüslüman ülkelere dikkat çekerek, onların unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer de ‘Gönül Sofrası’ ve ‘Kardeş Aile’ projeleriyle her zaman ilçe sakinlerinin yanında olduklarını, paylaşma ve dayanışma duygularını mutlulukla yaşadıklarını söyledi.

Vatandaşlara kahvaltı tabağının ikram edildiği sahur programında 6 farklı noktadan dağıtım yapıldı. Mönüde ise beyaz peynirkaşar peynirihelvayağbalsiyah zeytinsalatalık,domateskavunkarpuz ve pide yer aldı.

DOST BEYKOZ

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..