Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayat denilen olgunun ve 20 li yaşların sonuna yaklaşmanın farkındalığı ile başladım yazmaya. Zaman kavramı çok ilginç, biz onu önce, şimdi ve sonra olarak algılarken, dünyaya dair sonrası olmayan bir güne yaklaşıyoruz her an. Diğer yaşamımıza götüreceğimiz tek şey ise, düşüncelerimiz ve onların sonuçları... Yazılarımın or..

Devamı
 
 
Benden Sadakat Bekleme Ey Sebebim!

Merhabalar Murat Bey,Milliyet bloğa üye olalı çok kısa bir zaman oldu,ama ben de burdaki birçok kişi gibi yazılarınızın mıknatıs gücüne kapıldım ve sayfanızın daimi ziyaretçilerinden oldum.Bu yazıda da olduğu gibi yazılarınızın ortak özelliği bence,samimi ve içten oluşu.Siz resmi kelimelerinizle çiziyorsunuz bence;bu yazı etkileyici,güzel bir resim gibi...

15 Temmuz 2008 00:30
Ört-ün-üyor-uz

Örtmek...Kapatmak...Gizlemek...Yazınızın başrolü bu kelime olsagerek.Bazan kendi isteğimizle, bazan başkalarının dayatması ile örtüyoruz.Bazı şeyleri örtmek iyidir;Örneğin kibrimizi dediğiniz gibi..ama elbette en iyi örtme kendi isteğimizle yaptığımız örtmedir.Dayatılarak değil;çünkü o zaman asıl örtülen özgürlüğümüz oluyor.Peki ya eğitim yurdu üniversitelerimizde bireysel tercihini yaşamak isteyen insanları başını açmak durumunda bırakmak neyin örtülmesi hiç düşündük mü?

12 Temmuz 2008 14:57
Boşuna imiş kurtuluş savaşı

Bu kızın söyledikleri dediğiniz gibi gerçekten vahim,ama genelleme yapıp bütün başörtü kullanan insanları aynı kefeye koymak yanlış derim,ben Atatürk'üde,cumhuriyeti de özgürlüğümü de seven başörtülü bir bayanım mesela..

12 Haziran 2008 00:46
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 27.05.08