Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Armut gibi asılmamak incir gibi ezilmemektir hayata karşı duruşum. 82'de bir bahar günü İzmir'de doğdum, İlk ve orta öğrenimimi İzmir'de tamamladım. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini birincilikle kazandım. 16 ımda aşık oldum. 17'imde öğrenciyken ilk matematik dersimi vererek..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bedelli askerlik olamaz…

Kesinlikle katılmıyorum bu ülkeye hizmet sadece askerlikle sınırlı değildir. Bugün okulda master da iş kurmaktı derken yaşı askerlik görevine çok da müsait olmayan 100 binler var konuyu şövenizme bağlamak çok sığ bir düşünce. Bugün askerliğini ertelemiş ama üretmiş ülkeye değer katmış onlarca kişiyi istihdam etmiş kişiler var, bedelliyi bekleyen bunlara haksızlık. Ayrıca yasadan şartlara uyan herkes yararlanabilir durumu olmayan kredi çeker askeri ücretle ödenecek geri ödemelerden faydalanır.

11 Kasım 2011 16:08
Karmaşık sayı nedir ne işe yarar?

Sayın Bahara Dönüş güzel karşılamanız için teşekkür ederim. Maalesef eğitim sistemimizdeki çarpıklıklaa epimiz eğitim hyatında maruz kalıyoruz. Bunlardan en önemlisi de kanımca öğrendiklerimizin ifadesiz kalmasıdır. Neyi niçin öğrendiğimizi, ne işe yaradığını nasıl bu sonuçlara varıldığını öğrenemediğimiz için herşeyi bir kabullenme şeklinde öğrencilere sunup bu böyle bunun önüyle arkasıyla uğraşma dediğimiz için hem bilgiler uygulama alanı bulamıyorum hem de suya yazılmış yazı gibi silinip gidiyor...

04 Kasım 2009 18:43
Başarı öykülerinin olmazsa olmazı azim ve kararlılıktır.

Sayın gülalkan ve TEKBAŞINA rumuzlu blogdaşlarım, öncelikle yazımla ilgili vakit ayımı yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Maalesef çağımız tek bulaşıcı hastalığı H1N1 değil, özellikle gençler arasında giderek yaygınlaşan bir diğer önemli rahatsızlık da sabırsızlık ve herşeye çabuk sahip olma arzusu, maalesef kolay elde edilen de kolay değeri bilinmeyen oluyor. Atatürk işte bu zor şartlarda yetiştiği ve sabrettiği için Atatürk tabiri caiz ise tarçıkn ne kadar ezilirse o kadar tadı ortaya çıkar.

04 Kasım 2009 18:38
 
Toplam blog
: 5
: 8900
Kayıt tarihi
: 01.11.09