Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20.Ekim.1934'de Rize'de doğdum. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdim. Öğretmen emeklisiyim. Evli 3 çocuk ve 3 torun sahibiyim. Sivas Öğretmen okulu 19+56 mezunuyum. Daha sonra Trakya Eğitim Fakültesini bitirdim. 41 yıl  Öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra emekli oldum. İlgi alanlarımdan, resim yaparım, yür..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Özbek İncebayraktar'la söyleşi

Sevgili, Özbek; söyleşini zevkle okudum. Tüm şiirlerinde, Atatürk, Türkiye,halk ve gerek Köy Enstitüsü, gerekse Öğretmen mesleğinin güçlü ışıklarını gördüğüm için , Seni kalbimin bir köşesine çıkmayacak şekilde çiviledimç Tanrı tüm İncebayraktar Ailesine sağlıklı uzun ömür versin. Sizleri seviyorum.

15 Mart 2013 00:47
Kavun acısı ne ki!...

Sayın Koçak, Kitabı postaladığınıza sevindim. Teşekkür ederim. Blog da yazdığınız anıları bulmaya çalışacağım. Yorumlarımı daha sonra iletirim. Şimdilik esenlikle kalınız. Başarılarının devamını diler, sevgiler sunarım.

18 Temmuz 2007 12:04
Kavun acısı ne ki!...

Sayın Koçak, müfettişlik anılarını yazdığınız Milliyet Blog sayfanızın başlarına yetişemediğim için kaçırmışım. Ben Ekim sonuna kadar Bodrum'dayım. Buradaki kitapçılarda "Kavun Acısı Ne Ki.. ni bulamadım. İmzalı olarak göndermeniz mümkünse memnun olurum. Adresim aşağıda olup, bundan sonraki uğraşılarında da başarılar diler, sevgilerimi sunarım. Burhan Bursalıoğlu Bank-Ev Sahil Sitesi B. Blok No: 118 BAĞLA- Bodrum

16 Temmuz 2007 22:06
 
Toplam blog
: 3
: 103
Kayıt tarihi
: 06.08.07