Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '15

 
Kategori
Eğitim
 

Eğitime 113 milyar harcadık yine de 144 kadın öldürüldü; okullarda cinayet dersi mi okutuluyor yoksa

Eğitime 113 milyar harcadık yine de 144 kadın öldürüldü; okullarda cinayet dersi mi okutuluyor yoksa
 

Sen ne yazarsan yaz kimin umurunda… İktidara muhalif o nedenle böyle konuşuyor diyecekler. İktidara değil yanlışa muhalifim, iktidar muhalefet beni ilgilendirmez. 113 milyarın harcandığı doğru mu? Peki, 144 kadının öldürüldüğü doğru mu? Bu kadar para harcıyorsun, okuttuğun adam karısını boğazlıyor!

Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti “Yönlendirici eğitim olmaz” Çocukları kötüye de yöneltme, iyiye de; iyinin ne olduğunu bilmiyorsun ki. “Vatanını seven, milliyetçi, muhafazakar, Atatürkçü…” Hepsi sorun, çocukları zehirliyorsunuz! Ne vatanseveri ya, asker mi yetiştiriyorsun, el kadar çocuk ne bilir vatanseverliği!

Okulların duvarlarında kelle kesenlerin resimleri… Duvardaki resmine hayranlıkla baktığı Fatih’in beşikteki kardeşini boğdurduğunu da söylüyor musunuz? Sokakta anket yapılıyor. Gençlere namus cinayetleri soruluyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Cevap veremiyorlar. Öldürürüm diyemiyorlar. Boyunlarını büküyorlar. Ama öyle bir durumda kalırlarsa öldürecekler. Çünkü yapılacak şey bu; öyle biliyorlar. 113 milyar harcadınız insanları ahlaklı yetiştirin bari o da yok; aldatan kadın, öldüren koca.

144 kadını öldüren katiller sizin okullarınızdan mezun olmadılar mı? Hani imam hatip, Kuran dersi, dindar gençlik, ahlak, namus, fazilet noldu! Bu 144 kadını öldüren 144 katili şeytan mı okuttu? Çocuklar, gençler bu eğitimin arkasında parlayan kanlı kılıçları görüyorlar! Ahlak elindeki sopayla geliyor. Ahlak diye bir ders olmaz. Tehlikeli bir ders. Ahlakı öğrettiğinde ahlaksız görünce öldürmeye kalkıyor! Katil yetiştiriyorsunuz!

Ya da milliyetçi muhafazakar Atatürkçü… Böyle bir hedef eğitim olur mu?  Sonunda ya IŞİD’e katılıyor ya Hırant Dink’i öldürüyor ya da Gezi’de polise saldırıyor… Sana ne insanların milliyetçiliğinden muhafazakarlığından… IŞİD’in ortaya çıkmasında böyle bir eğitim anlayışının kesinlikle etkisi var… Türkiye’de terör bitmiyor. E bitmez; çünkü arkasında bu eğitim sistemi var!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..