Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '10

 
Kategori
Blog
 

Eğlenmeye var mısınız?

Eğlenmeye var mısınız?
 

İş alanlarının kurumsal ya da kişisel kimlikler taşıması hiç fark etmez, her ikisinin de ortak amacı yarını kazanmaktır!
Ancak bu hedeflerine ulaşmak yolunda ilerlerken de oluşuma katkı sunanların motivasyonlarının dinç tutulması için birtakım organizasyonlar planlamaları gerekir. Ya da düzenlenecek toplantılara temsilci göndermeleri.
Hatırlanacağı üzere geçmişte böyle bir uygulama hayata geçirilmiş ve Milliyet Blog yazarlarının Doğan Medya Center’da düzenlenen bir partide bir araya gelmeleri sağlanmıştı!

Üyelik başlangıç tarihimin denk gelmemesi nedeniyle ben katılma şansını yakalayamamıştım maalesef!

Ancak videolardan incelediğim kadarıyla akıllarda kalacak muhteşem bir gece yaşandığı görülüyor.

Gerek mekânın, gerekse yöneticilerin yaptığı sunumların katılımcıların motivasyonlarını arttırıcı tarzda hazırlanması çok isabetli bir seçim olmuş gerçekten.

Bu efsane geceyi takip eden günlerde blog yazma konularına daha profesyonelce yaklaşılmış, hatta rekor derecesine varan okunma oranları sağanağa dönüşmüştü diyebilirim.

Ayrıca bu organizasyonun yazılı ve görsel medyada yer alması durumunda bloglara gösterilen ilginin kat be kat artacağından son derece eminim.

Eh artık bizler de, basın dünyasının amatör mürekkep yalamışları olarak senede bir gün ve birkaç saatliğine de olsa tepinmeyi hakettiğimizi düşünüyorum.

Hem fazla masraf çıkartmayız merak etmesinler, hepi topu bir salon tahsisi ve birkaç sarı ya da siyah içeceklerden ikram etmeleri yeterli. :-)

Haksız mıyım?

 
Toplam blog
: 1021
: 1607
Kayıt tarihi
: 19.10.07
 
 

Çok eski olmayan bir tarihte tıpkı sizler gibi Melek'lere gülümsermişim uykulu hallerimde!  ..