Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Ekilen saçlar ne zaman çıkar?

Ekilen saçlar ne zaman çıkar?
 

Biliyorum ki ekim yaptırmak isteyen her kez saçlarının gür bir şekilde ne zaman çıkacağını merak eder. Bende bunu düşünerek bu yazımda saç ekim sonrası saçın çıkma zamanları hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

Ekilen saçlar birkaç hafta içinde döküldükten sonra beklemeye ve ekilen bölgedeki cilt ile iletişime geçmeye başlar. Bu süreçte vücut doku uyumunu sağlar. tam net olmamak kaydı ile 2 -3 ay içerisinde minik minik saçlar belirginleşmeye başlar. Saçlarınızın istediğiniz gibi uzaması ve hatta berbere gitme gereği hissedeceğiniz zaman ise ekimden sonra 6 ay dır.

Kişi yaklaşık 6 ay sonra saç ekimi yaptırdığı bölgede ki saçlar uzar ve normal hale gelir. Bu saç uzaman süreçleri için verdiğimiz zaman aralıkları yaklaşık değerlerdir. Yaptığımız ekimler ve aldığımız sonuçların ortalamasını aldığımız da bu zaman aralıkları ortaya çıkıyor.

Saç ekimi sonrası Ekilen saçların hangi sürede çıkacağını etkileyen faktörlerde vardır. Bunlar hekimin ve ekibin işçiliği ve saç ekimine yatkınlığı ve tecrübesi, bunun dışında hastanın vücut yapısının saç ekimi işlemini kabul etmesi ve uyumudur. Her şey yolunda gider ise eğer bu süreler daha da azalabilir.

Saç ekiminin her safasında olduğu gibi kaliteli bir cerrah tarafından yapılan saç ekimi işlemi saçların ne kadar sürede çıkacağını bile etkilemektedir. Her makalemde olduğu gibi size nacizane tavsiyem, saç ekimi işlemini konusunda uzman estetik cerrah lar tarafından yaptırmanızdır.

Op Dr Ali Mezdeği

Telefon   : 00 212 241 3 241
 Web          : http://www.sacekimmerkezi.com
 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..