Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '15

 
Kategori
Astroloji
 

Ekim 2015 - Aylık Burç yorumları

Ekim 2015 - Aylık Burç yorumları
 

 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koç’lar, Yönetici gezegeniniz Mars tüm Ekim ayını Başak burcunda geçiriyor olacak.  Bu sizlere hem bol tempo getirirken, bir yandan da çalışma koşullarınızda bazı zorlanmalara da neden olabilir.  Yani temponuz artacak haberiniz olsun. İş çevrenizde olabilecek bazı haberler, yenilikler ve belki çalışma koşullarınızı yakınen ilgilendirecek bazı düzenlemeler de devrede olabilir. Yaşamınıza bir tempo giriyor, bu yeni bir oluşum gibi. 

3-10 Ekim tarihleri arasında Mars ve Neptün karşıtlığı da devrede. Bu sizi yakınen ilgilendirmekte, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar olduğunu bilmelisiniz. Özellikle beslenme şeklinize dikkat edin derim, ayrıca ilaç ve alkol alımına. Ayrıca bu tarihler arasında dikkatinizin de dağınık olduğunu söyleyebilirim.

İlişkiler ve ortak projeler sizler için bu ayın bir diğer önemli konusu.  Evlilik, iş bağlantılarınız, ortak projeleriniz yani dikkatiniz biraz da karşınızdaki insanlarda ve onların alacağı bazı kararlarda gibi.  Merkür Retrosu 9 Ekime kadar devam ediyor. Ortaklıklar alanınızda yapıyor Retrosunu bir süredir, teklifler ilişkiniz ile ilgili önemli kararlarınız olabilir. Dolayısı ile özellikle Ekim ilk 2 hafta diğer etkileri de göz önünde bulundurursak biraz zihninizi dalgın ayrıca karar vermekte zorlanırken bulabilirsiniz kendinizi. 

Haritanızın en tepe noktasında gezinmekte olan Plüton özellikle toplumsal statünüz, yaşam beklentileriniz, hedefleriniz konusunda sizi dönüştürüyor. Bu uzun zamanlı bir etki aslına bakacak olursanız. Bir öncü burç olarak, Plüton Oğlak geçişi sizleri etkilemeye devam ediyor aslında. Özellikle 1-6 Nisan doğumluysanız şu anda etkisini daha fazla hisseden bir grupsunuz. Güneş’in de Terazi burcunda oluşu ile bu ay ben ve sen dengeniz ayrıca önem kazanmış durumda olacaktır.  Bu her türlü ortak projeleriniz açısından önemli aslına bakacak olursanız.  Hedefleriniz önem kazanırken, belki de yaşamınızdaki bazı değişimler sizin kontrolünüzde de değil, tam olarak böyle hissediyor da olabilirsiniz.  Özellikle Merkür Retrosunun etkili olduğu dönemlere de bakacak olursak, sanki bir teklif alıyor ve siz bunu masaya yatırıyor dahi olabilirsiniz.  Çevre değişimi, ve çevrenizde yaşanan değişim paralel olarak sizi etkileyebilir.

Önemli bir karar almanız gerekirse 13 Eylül Terazi burcundaki Yeni Ay dönemini bekleyin derim.  Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay, enerjisi ile hem karışınızdaki kişiler, hem siz önemli bir başlangıç kararı alamak ve bunu duyurmak veya başlamak isteyebilirsiniz. Yani geciken konular varsa bu tarihten sonra düzene girebilir ve siz de biraz daha rahat karar alıyor olursunuz. Özellikle 13 Ekim ve sonrasında.

8 Ekim’de Venüs Başak seyahatine başlıyor olacak.   Çalışma koşullarınız ve temponuzdaki hareketliliği arttıracak ve bir yandan da ikili ilişkilerinizdeki baskıyı ve beklentinizi de yükseltecek. Ama Venüs ilerledikçe aslında size güzel haberler de getirecek. Özellikle 25 Ekim Venüs ve Jüpiter kavuşumu gerçekleşiyor. Bu şanslı ve fırsat getirici bir etki olacaktır. Ayın ilk günlerinde sizi zorlayan konular Ekim sonuna doğru aslında değişir ve biraz daha netlik kazanır bana kalırsa. Dolayısı ile Ekimi iki ayrı bölümde değerlendirin sizlerde.  Baskı hisettiğinizde baskının aslında size bir konuda fırsat getirebileceğini de düşünün derim. Belki bitmesi gereken durumlar olabilir, bu yeni bir oluşumun alt yapısını hazırlıyor olabilir.

24 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor.  Günaş kaynaklar alanınızda ilerleyecek 1 Ay boyunca, banka kredi finans, kazanç arttırımı konularında olacak biraz da dikkatiniz.  27 Ekim ise Boğa burcunda yaşanacak Dolunay ise finans konularınızda netlik getirecektir. Tüm alacak verecek konuları, parasal durumunuz ve kazançlarınız ay sonunda önem kazanıyor olacak sevgili Koçlar.  Avantaj sağlayabileceğiniz ve elinize fırsat paraların geçeceği bazı durumlar olabilir.  Ayrıca ekonominizde yapacağınız bazı düzenlemeler önem kazanabilir.  

Şansınız hep açık olsun.

BOĞA & YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğa’lar, Mars tüm ay boyunca Başak burcunda gezinecek. Sizler için Mars’ın Başak burcunda ilerlemesi motivasyon duygunuzu arttıracak ve kendinize zaman ayırmanız, sevdiğiniz bir uğraşa vakit ayırmanız adına da önemli güzel destekler verecek. Bana kalırsa kendim için ne yapıyorum sorusunu da sordurtacak.  Yönetici gezegeniniz Venüs’ün de 8 Ekim’de Başak burcunda geçişi ile birlikte motivasyon yakalama fırsatı da yakalayabileceksiniz. Sevdiğiniz insanlar ile görüşme imkanı, sevdiğiniz uğraşlara vakit ayırma fırsatını yakalayabileceğiniz bir ay ama bir yandan da maddi konularda da biraz düşündürecek sizleri. Kendim için ne yapıyorum sorusunun ardından yapacağınız girişimler finansınızı da ilgilendiriyor olacak derim. Yani bir hobinize örneğin vakit ayırmak isterken, bütçenizi de iyi planlamak durumunda kalabilirsiniz.   

Başak burcunda ilerleyen Mars ve Venüs size bir aşk getirebilir, kalbiniz boşsa aşk kapınızı çalabilir. Ama aynı zamanda özellikle bir ilişkiniz varsa  ve yaşamınıza yeni girecek kişiler olursa da dikkat sevgili Boğalar.  Aslında yaşamınıza girecek yeni kişiler de dahil olmak üzere, devam eden ilişkinize de özen göstermelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve belki de kıskançlık yüzünden bazı  yanlış anlaşılma riski de mevcut.

Güneş’in Terazi burcunda ilerlediği Ekim ayının genelinde günlük temponuzda hareketli olacaktır. Özellikle 6 Ekim Güneş ve Plüton arasındaki zorlayıcı enerji ise sizi biraz zorlayabilir. Bu tarih civarlarında sağlığınıza, temponuzdaki zorlayıcı olabilecek durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Merkür Retrosu da devam ediyor ve 9 Ekim Retro bitimine kadar olan süreçte çok da radikal düşünmemeye önem vermelisiniz. Günlük hayatınızda sizi bunaltan yorucu konulara çözümler üretmek ve önemli değişimleri ertelemek çok daha iyi olacaktır sizler için.

10-11 ve 12 Ekim’de Ayrıca Güneş ve Uranüs arasında da baskıya açık bir durum söz konusu. Yuva ve ev yaşamınızı yöneten Güneş’in  hem Plüton, hem de Uranüs ile yapacağı zorlayıcı açılar biraz ev yaşamınızın da önemli olabileceği bir ay da olduğunuzu da göstermekte.  Aile ilişkileriniz de önem kazanıyor sevgili Boğalar.

13 Ekim’de Terazi burcunda Yeni Ay olacak. Size yenilik getirecek bu Yeni Ay ile temponuzda sizi yoran ve zorlayan konulara çok daha rahat çözümler üretebilirsiniz.  Hatta bazı Teraziler yeni iş görüşmeleri de yapabilirsiniz. Merkür Retrosunun da bittiğini düşünürsek Yeni Ay sonrası her türlü görüşme ve imzalar veya anlaşmalar için güzel destekler alabilirsiniz. 

24 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. İlişkileriniz ve ortak projeleriniz önem kazanıyor olur. Ortak projeleriniz ve girişimleriniz görünür de olacaktır.  İlişkilerinizdeki ben ve sen dengeniz de önem kazanır.  27 Ekim’de Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile bazı kararları da beraberinde alabilirsiniz. Duygusal olarak beklentilerinizi yükseltecek bu Dolunay ve aynı zamanda kutupsallığı da arttıracaktır. İş veya ilişkiniz adına karşılıklı olarak beklentilerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Ben ne istiyorum dediğiniz noktada karşınızdaki insanların yaşamınıza kattıkları da önemli olacaktır.  

Şansınız hep açık olsun.

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler,  Yönetici gezegeninizin Retro olduğu Ekim ilk haftalar enerjinizi dengeli kullanmaya önem vermelisiniz. Merkür Retrosunu 9 Ekimde tamamlayacak ama enerjinizin yükselmesi 12 Ekim civarlarında olacaktır.  Değişken burçlarda bu ay önemli gezegen geçişleri var. Siz de değişken burç olarak bu geçişlerden etkileniyorsunuz sevgili İkizler. Öncelikle Başak burcunda ilerleyen Mars, 8 Ekim de Venüs’ün de Başak burcuna geçişi ve Yay burcunda seyahat eden Satürn derken bir çok yönden kendinizi sıkışmış hissediyor olabilirsiniz.   Yuva yaşamınız hareketli gibi, ev yaşamınıza ve aileniz ile uyuma dikkat etmelisiniz. Evde bozulan, tamir gereken bir çok durum ile karşılaşabilirsiniz. Ne de olsa Mars yuvanızdan geçiyor olacak hali ile ev yaşamınıza hareket geliyor, evde yapılacak işle önem kazanıyor.  Kiminiz bolca evde çalışabilir, günlük temponuzdaki yoğunluğu hareketliliği kontrol etmekte zorlayabilir.   Mars ayrıca yine değişken burç olan Balıktaki Neptün ile karşıtlık yaşayacak. Bu da gösteriyor ki, Ekim ilk haftalar özellikle kendinize, sağlığınıza dikkat etmeli ve planlı olmalısınız. İşlerinizi yoluna koymakta da zorlanabilirsiniz aman planlı ve organize olmaya önem verin, yoksa zorlanabilirsiniz.

Ben de bir İkizler olarak tüm İkizler burcu olan sevgili takipçilerime önerim bu ay özellikle Ekim ilk 2 hafta sakin olmaya, işlerimizi planlamaya önem vermeliyiz.  Geciken konular, belirsizlikler olabilir. Önemli sorumluluklar varsa eğer fazla gelebilir, zorlanabiliriz. Retro bitişi sonrası biraz daha rahatlama olacaktır.  Özellike Marsın da Başak geçişi ile birlikte taşınma konuları da devrede olabilir. Ev ile ilgili konular, evde yapılacak değişimler bu ayın önemli konularının başında. İş ve ev arasındaki denge zorlayacak biraz.

Merkür Retrosunu Terazi burcunda yapmakta. Retro bitişi sonrası dost burç Teraziden tam gücü ile desteklemeye başlıyor olacak.  Aşk konusunda da güzel ve olumlu destekler getirecektir ama özellikle finans konusunda biraz daha temkinli olunması gereken bir ay Ekim.  Güneş’te Terazi burcunda ilerliyor Ekim ayının genelinde, her ne kadar dost enerjiler ile desteğini gösteriyor olsa da,  Güneş ve Plüton arasında   yaşanacak dik açı sebebi ile iletişim konusunda biraz saldırgan olma ihtimalini de göstermekte.

13 Ekim Terazi burcunda Yeni Ay olacak. Bu Yeni Ay özellikle kalbi boş İkizler için bir anda yaşamınızda önemli olabilecek bir aşk başlayabilir. Aşk ve İlişkilerine çok daha önem vermeye başlayabilir, motivasyon arttırmak adına yeni bir başlangıç isteyebilirsiniz. Kendime zaman ayırmak istiyorum dedirtecek bir Yeni Ay olacak.

24 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Temponuz, günlük hareketliliğiniz, çalışma koşullarınız Akrep burcu yönetiminde olduğu için hareketli zamanlar başlar sizler için. Tempo artışı devrede olur. Ama sağlık konusunda da kendinize dikkat etmeniz gerektiğini de bilmelisiniz. Özellikle 27 Ekim Boğa burcunda yaşanacak Dolunay ile birlikte temponuzda hareketlilik ile birlikte biraz uzaklaşma arzusu da duyabilirsiniz. Dolunay dönemi, kendinize zaman ayırmaya özellikle önem verin. İçsel olarak kendinize zaman ayırmanız, belki kısa da olsa temponuza ara vermeniz size çok iyi gelecektir.

Şansınız hep açık olsun.

 

YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeç’ler,  Sizler için Ekim ayı aile ilişkileriniz adına önemli.  Öncelikle Güneş haritanızda yuva alanınızdan geçiş yapmakta. Merkür’de Yuva alanınızda Retrosuna devam ediyor 9 Ekime kadar.  Dolayısı ile evinizde  yapmak istediğiniz düzenlemeler önem kazanırken , aile ilişkilerinize önem vermeniz gereken bir ay.   Bazı anlaşmazlıkların giderilmesi, konuşulması ve çözümler bulunması gereken bir dönemde olduğunuzu da düşünebiliriz.  Kiminiz ev yaşamınızda bazı düzenlemelere önem veriyor, kiminiz de yerleşme veya taşınma işleri ile ilgileniyor olabilirsiniz. Eşya alımı, eski eşyaları elden çıkartmak da isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz.  Aklınız biraz ev yaşamınızda, bu kariyer yaşamınızı da etkiliyor aslında. Yani Ekim sizin için, yerleşme ve iş yaşamınız da dahil olmak üzere bazı düzenlemeler ve belki de önemli kararlar almak konusunda sıkıştırıyor olabilir.   13 Ekim Terazi burcundaki Yeni Ay ile birlikte aklınızı kurcalayan ailevi konular ve kurmak istediğiniz düzen konusunda çok daha rahat kararlar alabilirsiniz.  Ayrıca evliyseniz ve uzun süreki ilişkiniz varsa onun da iş yaşamında önemli bir süreç olabilir.  Onun yaşamındaki bazı iş kaynaklı sıkıntılı bir süreç ev yaşamınızda sizleri de ilgilendirebilir.

Mars tüm ay Başak burcunda olacak. Sizler için dost burç olan Başak yıldızları zihinsel olarak aktif bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. 8 Ekim’de Venüs Başak burcunda geçiş yapıyor ve bu alanda bir de Jüpiterin olduğunu da göz önüne alırsak eğer, düşünüyorsunuz aklınız karışık ve belki de herşeyi gözünüzde büyüttüğünüz bir dönemde olabilir sizler için.  Yakın çevre ilişkileriniz hareketleniyor ayrıca, seyahatler de devrede olabilir.   Bu ay zihinsel olarak çok aktifsiniz sevgili Yengeçler.  Sağduyulu olursanız eğer, sorunlarınıza çözümler de üretebilirsiniz. Şans sizi destekliyor ama siz de  sorunlarınızı gözünüzde büyütmemelisiniz.  Seyahatler konusunda şanslı olursunuz, iletişim yazılı ve sözlü olarak çok aktif olur. Ayrıca bir imza konusu devrede olabilir. Kim bilir belki bir kontrat imzalarsınız bu ay. Ya da işinizi ilgilendiren bir durum da olabilir bu imza konusu.  13 Ekim’de Terazi Yeni Ay’ı ile birlikte görünür adımlar atabilirsiniz.  Merkürün de bu tarihlerde düz pozisyona geçmiş olması olayların hızlanması konusunda da destekler sizleri.  Geciken ve çözüm bekleyen konularda insiyatif geliyor sevgili Yengeçler.   

24 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Aşk yaşamınız Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile birlikte hareketlenir. Mutlu ve enerjik hissedersiniz Güneş’in de desteğini yanınıza alacağınız zamanlar başlar.  27 Ekim’de Boğa burcunda bir Dolunay olacak.  Grup çalışmaları sosyal ortamlarınız ve ilişkilerinizde yeni fırsatlar gelir. Sosyal hayatınız hareketlenir.     

Şansınız hep açık olsun.

 

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar. Güneş iletişim ve seyahatler alanınızda ilerliyor aynı zamanda eğitim alanınızdan geçiş yapıyor. Bir de bu alanda bir süredir Merkür Retrosu devam ediyor. Dolayısı ile yakın çevre ilişkileriniz, iletişiminiz  adına önemli bu ay. Fikirsel olarak farklı açıdan baktığınız bir zaman dilimindesiniz.   Kararsızlıklarınızın olması bu dönem için çok normal, kendinize bile belki ne istediğimi bilemiyorum dediğiniz bir dönem ayrıca. Üzülmeyin az kaldı Merkür Retrosuna 9 Ekimde bitiyor ve 12 Ekim sonrası çok daha kararlı olabileceksiniz.  Öncelikle Terazi sizler için dost burç dolayısı ile buradaki Retroda karşınıza çıkan belki siz şu anda sıkıştıran konular için, iyi ki böyle olmuş diyebileceğiniz yeni karar ve bakış açısı da getiriyor.  Dolayısı ile zihninizi kurcalan konular, şu anda sorun olarak görünen durumlar sırası ile çözüme kavuşuyor olur Ekim 2. yarısı itibari ile.  Eğitim almak istediğiniz ve araştırmacı olduğunuz bir dönemdesiniz ayrıca.  Evet bu ay seyahatler, eğitim ve yeni fikirler ve bakış açısı adına hareketli.

Mars Başak burcunda olacak tüm ay boyunca.  Sizler için Başak burcu finans demek, parasal konularınız, harcamalarınız Başak burcu yönetiminde. Dolayısı ile Merkür Retrosu parasal olarak da biraz dikkatli olmanız gereken zamanda olduğunuzu da göstermekte. Fakat 13 Eylül’de Başak burcunda Güneş Tutulması oldu.  Gelir artışı adına önemli bir girişim yapma cesareti ile bir karar aldırdı birçoğunuza, şimdi Mars ay sonunda tetik görevi görecek. Yani Eylül’de ne yapmak istediniz acaba, neye başlamak istediniz veya gelir artışı yaşamak için nasıl bir karar verdiniz işte bunun sonuçları geliyor bu ay.  Merkür Retrosu nasıl yapmalıyım dedirtiyorsa eğer bunun da cevabı size geliyor.  Ay sonunda kazanç arttırımı konusunda şanslısınız bunu bilmelisiniz.  Yeni ve farklı bakış açısı ile kendi yolunuzu kendiniz açıyorsunuz sanki.

8 Ekimde Venüs Başak burcuna geçiş yapacak. Tabi Jüpiter’de bu alanda, aslında gelir artışı adına çok verimli bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. Şans sizden yana, ama sizin de bana kalırsa bir karar alma zamanınız. Bunun vakti mi gelmiş bana kalırsa evet gelmiş.  Kararlarınız ile dikkat çekeceğiniz bir ay derim.  Bu arada harcamalarınızın da arttığı bir ay aman dikkat...

1-11-12 Ekim tarihlerinde Güneş ve Uranüs karşıtlığı var.   Bir Aslansınız  ve dolayısı ile Güneş sizin için önemli bir gösterge, burcunuzu yönetiyor hali ile bu karşıtlık size hadi özgürleş diyebilir.  Dediğim gibi biraz bekliyor ve plan yapıyor gibisiniz. 

24 Ekim Güneş Akrep burcuna geçiyor.  Yuvanız,eviniz yerleşiminiz, aileniz ve kökleriniz Akrep burcu yönetiminde.  27 Ekimde Boğa burcu Dolunayı da iş ve ev aksınızda etkili olacak. Dolayısı ile ay sonunda işiniz ve kiminiz için de evinizi ilgilendiren bazı konular netleşir.  Evet dersiniz, artık insiyatifi ele alıyorum, belki de yeni bir iş kararı alırsınız.  Dolunay kutupsallığı anlatır. Bu da gösteriyor ki, siz ay sonunda iş ve ev yaşamınız arasındaki denge konusuna önem vereceksiniz.  

Şansınız hep açık olsun.

 

BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, yönetici gezegeniniz Merkür Retrosu devam ediyor. Zihinsel olarak biraz kararsız ve karışık hissetmenize neden olmakta bir süredir az kaldı  9 Ekimde Retrosunu tamamlayacak ve 12 Ekim sonrası ise biraz daha rahatlayacak, dolayısı ile sizler de rahatlayacaksınız.  Bu döneme kadar olan süreç enerjinizi de dengeli kullanmalısınız. Yani yorgun ve tahammülsüz hissedebilirsiniz sebebi  biraz da Merkür!   Mars tüm ayı burcunuzda geçirecek, Jüpiter burcunuzda ve 8 Ekimde Venüsüde misafir edeceksiniz. Yani anlayacağınız burcunuzda gezegen yığılması var. Tüm bunlar gösteriyor ki, bu ay dikkatleri üzerinize topluyorsunuz aynı zamanda da temponuz artıyor ve insiyatifi ele alıyorsunuz.  Yani oluşumlar başlıyor yaşamınızda. 13 Eylül’de burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulmasında neleri başlatma kararı aldınız bir düşünün derim, bu ay başlıyorsunuz bana kalırsa.  Kendinizi ön plana alıyorsunuz. Önceliklerinizi belirlerken 1.sıraya kendinizi koyuyorsunuz ayrıca. Koymalısınız da Mars size hadi harekete geç diyor olacak. 

Kazançlarınız, gelirleriniz, harcamalarınız, bütçenizde denge için önemli bir aydasınız ayrıca. Aslına bakacak olursanız, insiyatifi ele alarak gelir artışı için girişim zamanlarındasınız. Merkür Retrosu beklenmedik harcamalar yaptırmış olabilir size, hiç akılda yokken bozulan ve yenilenmek isteyen eşyalarınız olmuş olabilir. Güneş’te finans ve gelirlerim dediğidiğiniz alanda seyahat ediyor, tüm bunlar da gösteriyor ki, bu ay kazançlarınız konusunda nasıl ilerleme sağlayacağınız önemli. Burcunuzda ilerleyen yıldızlar da hadi aksiyon diyor.  Ekim dolayısı ile sizi harekete geçiriyor sevgili Başaklar. Ama unutmayın Ekim son 2 hafta daha rahat hissediyorsunuz, öncesinde herşey gözünüzde büyüyebilir.  Aşk konusunda özellikle Venüs’ün burcunuza giriş yapacağı 8 Ekim sonrası avantajlı olursunuz, ama aşk konusunda da ciddisiniz.  Satürn’ü unutmayın yay burcunda seyahat ediyor ve burcunuza biraz baskı kuruyor. Yani yaşamınızda özellikle yanlış insanları paratoner gibi gönderir.  Aşk ve sevgi gezegeni burcunuza giriş yaptığında direkt olarak Satürn ile irtibat kuracak. İlişkiniz ciddileşebilir, ya da yaşamınıza yeni girecek olan insanlara karşı da dikkatli olursunuz.  İlişkinizde sorunlar varsa eğer insiyatifi de ele alabilirsiniz.

Jüpiter burcunuzda sizi koruyor ve fırsatlar getirmek istiyor aslında. Ama Yay burcundaki Satürn ise ayaklarınızın yerden havalanmasına izin vermiyor. Sağduyulu ve temlinli olmanız için tam da köşe başında haberiniz olsun. Şimdi siz zaten ayakları yere sağlam basmak isteyen bir yapıda olacağınız için bu enerjinin sizi zorlamayacağını düşünüyorum. Sadece daha gerçekçi olabileceğinizi de söyleyebilirim.

10-11-12 Ekim döneminde Merkür ve Uranüs arasındaki dik açı tam da finans konuları üzerinde etkili. Parasal konularınız, kazanç arttırımı konularındaki girişimleriniz ve her türlü alacak verecek işleriniz açısından bu tarihler önemli olur. İçinde biraz streste var yalnız, harcamalarınız konusunda bu yüzden dikkatli olmalısınız. 13 Ekim’de Kaynaklar alanınızda Yeni Ay olacak bu parasal konularda rahatlama yaşayacağınız süreci başlatır bana kalırsa. Alım satım yapabilirsiniz, elinize beklediğiniz bir para da olabilir, sürpriz bir para da geçebilir ve biraz nefes alabilirsiniz. 14 Ekimde Güneş Akrep burcunda olacak. İletişim alanınızda seyahat edecek olan Güneş’in de sizleri desteklemeye başladığı bir süreç. İmzalar önem kazanır.  Belki alım satım ile ilgili bir durum devredeyse Güneş Akrep burcuna geçtiğinde devrede olur bu imza işi. 27 Ekim zaten Boğa burcundaki dolunay ise kararlarınızın netleştiği zamanları gösteriyor.  Ayrıca bir eğitim kararı, kiminiz içinde uzak yerlere seyahat konuları gündeme gelebilir.

Şansınız hep açık olsun.

TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Güneş ay sonuna kadar burcunuzda ilerlemekte. Bir de burcunuzda Merkür Retrosu devam ediyor. E tabi bu etkiler ile dikkat çekmemeniz söz konusu bile değil. Dikkat çekiyorsunuz, hatta dikkat ile birlikte kendinize de dönük olduğunuz zamanlardasınız. Öne atılmanız gereken durumlar devrede, ama siz biraz bekleme taraftarı gibisiniz de.  İşte bunlar Merkür Retrosu etkileri, Retro sonrası daha stratejik ve planlı olursuz ama özellikle 9 Ekime kadar biraz zihniniz karışık olabilir. Yani beklemeniz gereken konular ve koşullar devrede olabilir. 

Ayrıca başak burcunda ilerlemekte olan bir de Marsımız var.  Mars sizi biraz sıkıştırabilir aman tuzaklarına girmeyin. Öncelikle iç dünyanıza dönük hissedebilir, biraz memnuniyetsiz ve enerjisiz hissedebilirsiniz.Sağlığınızı da önem vermeniz gereken zamanlarda olduğunuzu da bilmelisiniz, dolayısı ile özellikle bu ay beslenmenize de ekstra dikkat etmeli, eğer sorununuz varsa doktora gitmeyi de ihmal etmemelisiniz.  Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs 8 Ekim’de Başak burcuna girişini yapıyor olacak. Dolayısı ile motivasyonunuz aslına bakacak olursanız biraz izolasyonda saklı gibi. Evet kendinizi biraz arka plana alma arzusu duyabilirsiniz.  Venüs haritanızın 12.evi dediğimiz alandan geçiş yapacak. Bu da gösteriyor ki, biraz gizli hareket etme arzusu duyabilirsiniz.  Parasal konular da buna dahil açıkçası.  Sanki bazı maddi destekler geliyor sevgili Teraziler, parasal konularda veya yatırımlarınızda biraz arka planda işler var gibi.  Kendiniz ile ilgili bir durumu bir süre paylaşmak ve söylemek istemeyebilirsiniz gibi.  Ayrıca sağlık dediğim gibi Venüsün bu alandan geçişinde de yine önem kazanıyor olacak.

Burcunuzda düz pozisyona geçiş yapacak olan Merkür enerjinizi yükseltecek, daha rahat düşünmeniz ve daha planlı, programlı olabilmeniz için güzel destekler verecek. Tabi ilişkileriniz bu ay çok çok önemli olacak. Öncelikle karşıt burcunuzda ilerleyen Uranüs ile burcunuzda seyahat edecek olan Güneş arasındaki karşıtlık bu ay her türlü ortak projeleriniz içinde size aynalık yapacak insanları çıkartacak karşınıza. Özgürlüğüm önemli diyorsanız, karşınızdaki insanlarda önemli diyecek. Hayatınızdaki insanların değişim arzularını görecek ve fark edeceksiniz. Sizi şaşırtacaklar sanki.

13 Ekimde burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile siz de yenilenecek ve yeni başlangıçlar yaşama arzusu duyacaksınız.  Kendi yaşamınızda ve yapmak istedikleriniz konusunda motivasyon duygunuzda Yeni Ay ile birlikte yükselecektir sevgili Teraziler.

24 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor.  Maddi konular, değer yargılarınız, parasal güvence beraberinde Güneşin de bu alana geçişi ile birlikte önem kazanır.  Kazanç arttırımı konusunda destekler alabilirsiniz. Bütçenize önem verir ve harcamalarınız konusunda bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz.  27 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte yatırım, kazanç, banka ve finans konuları devrede olur. Kredi almak isteyebilirsiniz örneğin, beklediğiniz ve neticelenmesini umduğunuz bazı durumların görünür olduğu, sonuçlandığı ve maddi konularda bazı düzenlemeleri hayatınıza geçirdiğiniz bir Dolunay yaşarsınız.

Şansınız hep açık olsun.

AKREP & YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, yönetici gezegeniniz Mars tüm ay boyunca Başak burcunda olacak.  Öncelikle bu at bolca sosyal ortamlarda  olacağınızı söylemeliyim. Bazı organizasyonlarda önemli görevler dahi üstlenebilirsiniz.  Aşk konusunda ise bazı sürtüşmelere aman dikkat edin.   Mars sizi desteklerken, bir yandan da Neptün ile yapacağı karşıtlık beklentilerinizi sorgulamanıza neden olabilir, özellikle aşk ve size neşe veren konularda.  Doğru insan mı yaşamımımdaki dahi diyebilirsiniz.   Yaşamınızda kimse yoksa ve bu dönem de biri ile tanışırsanız yine temkinli olmanız da fayda var.  Yanıltıcı insanlar ile karşılaşabilirsiniz, bazı yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. Özellikle Ekim ilk 2 hafta beslenmenize ve ilaç aynı zamanda alkol kullanımınıza da dikkat etmenizde fayda var.   

8 Ekimde Venüs’te Başak burcuna giriş yapıyor.   Geleceğe dair umut ve ümitlerinizi arttıracaktır Venüs’ün de geçişi, motivasyonunuzu da pozitif yönde etkileyecektir. Fakat Balık burcunda bulunan Neptün ile Venüs arasında da bir karşıtlık söz konusu olacak, dolayısı ile her türlü ortak projeler anlaşmalar ve imzalar konusunda daha sıkı kontrollü olmaya önem vermelisiniz.  

9 Ekime kadar Merkür Retrosu devam ediyor.  Terazi burcundaki  retrosu ile biraz iç dünyanıza önem vermiş olmalısınız Eylül itibari ile. Ayrıca Güneş ay sonuna kadar Terazi burcunda olacak.   Yaşamınızın gidişatını sorguladığınız bir dönemdesiniz, hem Merkür, hem de Güneşin bu alanda ilerlemesi gösteriyor ki bazı planlarınız belki biraz gizli ve saklı olabilir.  Kapalı ortamlarda olabilirsiniz, kendinizi de biraz yorgun hissetmenize neden olabilir Güneş 12.ev geçişi.  Aslında yılı kapatıyorsunuz, sonlandırıyorsunuz ve Güneş burcunuza geçiş yaptığında sizler için de yeni bir dönemi başlatıyor olacak.

10-11 ve 12 Ekim Güneş ve Uranüs karşıtlığı devrede olacak. Kariyer yaşamınızı yöneten Güneş’in Uranüs ile yapacağı bu karşıtlık günlük temponuz adına önemli olur. Belki günlük yaptığınız işlerinizde düzenlemeler yapma durumunda olabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.  Dediğim gibi biraz olaylar perde arkasında Retro bitimi sonrası alınacak önemli kararlarınız da olur gibi. Dolayısı ile Ekim 2.yarı biraz daha belirgin koşullar söz konusu.

13 Ekimde Terazi burcunda bir Yeni Ay olacak. İçsel olarak bir farkındalık belki de, kendinize zaman da ayırmanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

24 Ekimde Güneş artık burcunuza geçmiş olacak. Enerjinizi yükseltecek Güneşin gelişi, kendinizi ön plana almanıza neden olur. Fakat evlilik, ortaklık anlaşmalar adına önemli olur özellikle Ekim son hafta. 27 Ekim’de Boğa burcunda olacak Dolunay ile birlikte ortaklıklarınız, iş ilişkileriniz de dahil olmak üzere bir yön belirlemek isteyebilirsiniz.  Sanki bazı konu ve koşullar masaya yatıyor ve netleşiyor olacak.  Merkür’ün burcunuza geçişi sonrası daha net olursunuz aslında, Dolunay farkındalık getirir ama net kararlar 2 Kasımda Merkür burcunuza giriş yapacak ve 11 Kasımda burcunuzda yaşanacak Yeni Ay ile birlikte Ekim genelinde yaşadığınız bazı durumları tam olarak netleştircek. 

Şansınız hep açık olsun.

YAY & YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay’lar, Burcunuzda ilerlemeye başlayan Satürn enerjisini bu ay fark ediyorsunuz. Satürn yapı kurmanıza aynı zamanda insiyatifi elinize almanız gereken zamanlarda olacağınıza işaret ediyor.  Bu ay ise Başak burcuna geçiş yapan gezegenler ise bir nevi şartların sizi sıkıştırması ve zorlaması ile birlikte bazı önemli konuları tetikliyor.  Bunların aslında ilk sırasında kariyer yaşamınız var diyebilirim.  Dolayısı ile Ekim sizler için bir nevi çalışma şartlarınızı düzenleme ve belki de kiminiz için değiştirme dönemi olabilir.  Biraz test edileceksiniz Satürn tarafından, sorumluluk artışı ise gündeminizde haberiniz olsun.  8 Ekim’de Venüs’te Başak burcuna giriş yapıyor. Dolayısı ile kiminiz sorumluluk alıp terfi edersiniz, bir kısmınız da belki iş değiştirme kararı alabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Jüpiter de kariyer alanınızda gezinmekte, fırsatlar ve seçimler beraberinde gelir.  9 Ekime kadar Merkür Retrosu devam ediyor.

Merkür sizler için önemli. Öncelikle haritanızın en tepe noktasını, yani toplumsal statünüzde dahil olmak üzere kariyer yaşamınızı da yönetiyor. Dolayısı ile Retro döneminde yani Eylülün büyük bir bölümü ve 9 Ekime kadar olan sürece baktığımda iş yaşamınız ile ilgili kararsızlıklar, belki gelen bazı tekliflerin zihninizi karıtırması, ne yapmak istediğiniz konusunda netleşememe gibi durumlara açık yapıyor gibi. Ne yapmalıyım diyorsanız eğer son karar için Merkür Retrosunu beklemenizi öneriririm.  Eğer iş yaşamınızda bir değişiklik yoksa, mecut iş yerinizde şartlarınıza devam ediyorsanız bu ay çalışma saatleriniz de dahil olarak işinizi her zamankinden çok daha ciddiye alın derim. Üstleriniz sizi desteklerken, biraz da zorlayacaklar haberiniz olsun.

Güneş ve Merkür  Terazi burcundalar.  Terazi sizler için dost burç, dolayısı ile umutlarınız ve ümitleriniz yüksek olacaktır. Ayrıca kariyerden elde ettiğiniz gelirlerinizi de arttırma arzusu içinde olursunuz bu ay. Hakkım olanı istiyorum deme zamanlarınız. Unutmayın, Burcunuzda artık Satürn var, sorumluluk ve dikkatli olmak durumundasınız, kendiniz ile ilgili her türlü hakkınızı aramanız gereken ve gerçekçi olmanız gereken zaman dilimindesiniz.

13 Ekimde Terazi burcunda bir de Yeni Ay olacak. Fırsatlar ve beklentiler konusunda yüksek hedeflerinizi tetikleyecektir. Sosyal ortamlarda olabilir, ayrıca bazı yeni arkdaş gurupları için de olabilirsiniz. Sosyal yaşamınız gayet hareketli olur. İŞ yaşamı sıkıştırırken, aşk ve çevrenizin desteği ile keyifli bir ay geçirirsiniz. Fakat özellikle 10-11 ve 12 Ekim dönemlerinde ilişkilerinizde iletişime dikkat.  Bir anda uzaklaşma ve kısa bir tatil fırsatı dahi yaşamanız söz konusu olabilir. Bu belki de iş sebebi ile de olabilir.  

24 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor.  Haritanızda geçiş yapacağı alan itibari ile biraz arka planda olma arzusu duyabilirsiniz. Dinlenmek istediğiniz belki grup aktivitelerine bir süre ara verdiğiniz bir süreci tetikler. Sağlık ile ilgili konular da önem kazanabilir.  Ay sonuna doğru ev ve aile yaşamınız daha ön plana gelebilir. Evet Aksiyonu bol bir ay sizler için özellikle iş çevrelerinizde. 27 Ekim’de Boğa burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor.  İşte bu Dolunay önemli, çünkü tam olarak günlük temponuz da dahil iç dünyanız ile biraz çatışma var gibi.  Temponuzu düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza önem vermek isteyebilirsiniz.  Yoğun bir ay olacak gibi, vitamin takviyesi alın mutlaka.  Dengede kalmaya ayrıca önem verin sevgili Yay’lar.

Şansınız hep açık olsun.

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak’lar, Ekim ayına girişimiz ile birlikte dikkatiniz yaşam hedeflerinizde. Kiminiz için kariyerinizde ve çalışma koşullarınızda. Niye erteleniyorum, neden gecikiyor istediğim gibi ilerliyemiyorum diyor olabilirsiniz. Bunun aslında önemli nedenlerinden biri Plüton ve bir diğeri de Uranüs. Her iki gezegen tamamen değişmenize neden oluyor.  Beklentileriniz değişiyor ve siz değişiyorsunuz aslında. Bir de Eylül’de Retrosuna başlayan ve 9 Ekime kadar Retrosu devam edecek  Merkürü de ilave edersek buyurun işte gecikmenin de nedeni.  Fakat bu ay özellikle Retro sonrası dikkat çekiyorsunuz derim. Haritanızın en tepe noktasında bulunan Güneş ve Merkür size iş imkanı, kariyerinizde dikkat çekmek ve  kiminize de toplumsal statünüzü etkileyecek bazı kararlar almanıza neden olur bana kalırsa. İnsiyatifi siz ele alıyorsunuz aslında, bu beklemek ile ilerleyemeyeceğiniz ama aksiyon aldığınızda, harekete geçtiğinizde,  ön planda olduğunuzda dikkat çekeceğiniz bir dönemde olacağınızı gösteriyor. Yani Ekim de sahne sizin.  Özellikle 13 Ekim haritanızın en tepe noktasında bir de  yeni ay olacak sevgili Oğlaklar.  İşte bu start vermeniz için güzel fırsatlar getirecek.  Enerjinizi yükseltecek ve adım atmanıza yardımcı olacak. Ama Uranüs ve Plüton’u unutmayın. Zorlu konu ve koşullar var ve sizin mücadele gücünüz de var. Hepsi bir arada gibi.

Dost burcunuz Başak’ta önemli gezegenler bulunmakta. Jüpiter 1 yıl boyunca bu alanda ve rüm Ekim’de Mars Başakta olacak. Bir de 8 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiş yapacak.  Başak sizler için çok destekleyici dolayısı ile pozitif enerjisini hissedeceğinizi söyleyebilirim. Özellikle Venüs’ün de gelişi ile birlikte kiminiz seyahat fırsatı yakalarsınız biraz gezersiniz Ekimde. Kiminiz de eğitim alma kararı verirsiniz, belki eğitime başlarsınız. Kiminiz içinde ticaret ile uğraşıyorsanız özellikle hareketli bir ay olur. Destekler almaya kesinlikle açıksınız ama biraz sizin enerjinizi yükseltmeniz ve harekete geçmeniz de gerekir.

İletişim, yolculuklar, tanıtımlar organizasyonlar  adına hareketli bir ay bekler sizi. Fakat Mars ve Venüsün Ekim ayı içinde Neptün ile karşıtlıkları olacak, bu da seyhatlerinizde daha dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Dalgın olmaya ve dikkatsiz davranmaya da açıksınız.  Aşk yaşamınız açısındanda önemli bir aydasınız. İlişkinize gerekli özeni göstermeniz gerekiyor.  Venüs ve Neptün karşıtlığının aktif olacağı 16-18 Ekim arası özellikle. 

24 Ekim’de Güneş dost burcunuz Akrepte olacak. Sosyal olursunuz, enerjiniz yükselir Güneş size dost enerjiler göndermeye başlar ve içinizi ısıtır. İşlerinizi de daha kolay yoluna koyabilirsiniz.  27 Ekimde Boğa burcunda bir Dolunayımız olacak. Aşk, ilişkiler, sosyal çevre, en önemlisi de kendinize zaman ayırıyormusunuz, motivasyon için ne yapıyorsunuz biraz bunları sorgularsınız.  Kendinize gerekli özeni göstermeniz gerekiyor. Bu dolunay neleri ihmal ediyorsunuz biraz bunlar ile ilgili düşünürsünüz bana kalırsa.

Şansınız hep açık olsun.

KOVA & YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova’lar, Merkür ve Güneş sizleri dost enerjiler ile ısıtıyor, size keyif verecek bazı organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Ayrıca bazı Kova’lar iş yaşamlarında destek olacak kısa workshop’lara katılabilirler. Kiminiz de bir konuya farklı açıdan bakmayı deneyimliyor olursunuz.  9 Ekim’de Merkür düz pozisyona geçiyor.  Merkürün düz pozisyona geçişi ile birlikte maddi konularda rahatlama olur sevgili Kovalar.   Aslında aklınız biraz seyahat etmekte, belki de bir eğitim araştırmasında, bir oluşum içinde ve yenilik arzusundasınız.  Her türlü tanıtımlar için de destekler alabildiğiniz bir ay olacaktır. Sesinizi duyurabilir ve dikkat çekebilirsiniz.

Ayrıca bu ay trafikte dikkatli olun derim,  özellikle yükselen Kova iseniz.  Yani hızlı olmayın, sabırlı hareket edin.  Planlı olun bir yerlere gecikmeyin. İletişim trafiğiniz de yoğun olur.

13 Ekim’de Terazi burcunda Yeni Ay olacak. Bu Yeni Ay enerjisi ile dikkat çekeceğiniz oluşumlar içinde olursunuz. Dediğim gibi bu ay kiminiz size keyif verecek bir seyahat fırsatı yakalarsınız, kiminiz de eğitim ve kişisel gelişiminize destek olacak bir organizasyon içinde olabilirsiniz.

10-11 ve 12 Ekim döneminde iletişiminize aman dikkat edin. Yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Farklı düşünürsünüz ve bekli de düşündüğünüz gibi olmayabilir bazı konular,  bu yüzden bu ay hem keyfiniz evet yerinde, ama biraz da yanlış anlaşılmalara karşı dikkat.

Başak burcunda yıldız yığılması var.  Mars tüm ay Başak burcunda olacak ve tabi Jüpiter 1 yıl boyunca bu alanda.  8 Ekim’de Venüs’te Başak burcunda geçiş yapıyor. Kazançlarınız artıyor sevgili Kova’lar. Maddi destekler geliyor sizlere. Bu belki beklediğiniz bir kredinin onayı olabilir, belki de sürpriz bir destek. Eşinizin de gelirleri artabilir. Ortak kazanımlarınız önem kazanıyor.  Fakat gelen para olduğu kadar, bu parayı doğru bir şekilde kullanmanız önem kazanacak. Satürn Yay burcunda ilerliyor.   Başak yıldızları ile kurduğu sıkıştırıcı etki de gösteriyor ki, dikkatli yatırımlar yapmalısınız.  Gelir – gider dengenize önem vermelisiniz.  Aile desteğine açıksınız, inşallah güzel destekler olur sizler için.

24 Ekimde Güneş Akrep burcuna geçiyor. Ve geliyor haritanızın en tepe noktasına yerleşiyor. Kariyer yaşamınızda önem kazanıyor hali ile Güneşin de gelişi ile. Dikkat çekersiniz, beğeni toplarsınız, üstleriniz tarafından desteklenirsiniz. Yeni projeler alabilirsiniz, işleriniz ve kariyer yaşamınız öne çıkar ve sizin için atak olacağınız bir zaman başlar. 27 Ekimde Boğa burcunda Dolunay olacak. Yuvanız ve iş yaşamınız tam olarak bu aksta olacak bu karşıtlık.  Yoğun zamanlar olur, ev ve iş arasındaki dengeyi doğru ve sağlıklı kurmaya çalışmalısınız. Temponuzda hareketlilik artar iken, aileniz de destek bekler. İş ve ev arasındaki dengeyi yaratma çabası içinde olabilirsiniz.

Şansınız hep açık olsun.

BALIK & YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, Karşıt burcunuz Başakta yıldız yığılması var. Mars tüm Ekim boyunca Başak burcunda olacak, 8 Ekim’de Venüs Başak ziyareti başlıyor  ve 1 yıl boyunca Jüpiter de zaten bu alanda. Dolayısı ile her türlü ortaklıklarınız, ortak projleriniz,  ilişkileriniz, evlilik konuları ve evliyseniz eşinizin yaşamında önemli olacak oluşumlar bu ayın konuları arasında.  Haritanızın en tepe noktasına gelip yerleşen Satürn’ü uzunca bir süre misafir edeceksiniz. Bu ay Başak yıldızlarının da Satürn üzerinde etkilerinin de olacağını düşünürsek eğer iş yaşamınızda etkili olan bazı değişimler istiyor olabilirsiniz.  Belki siz insiyatif alıyorsunuz, ya da hiç planlamadığınız bir anda iş yaşamınızda beklenmedik değişimleri yaşıyorsunuz. Bir ortaklık konusunu bitiriyor, belki sonlandırıyor ve yeni bir oluşum içinde olmak istiyorsunuz. Bu ay biraz değişimi kendinize çekiyorsunuz sanki sevgili Balıklar.  

Terazi burcunda ilerleyen Güneş, aynı zamanda bu alanda Retrosu devam eden Merkür parasal konuların da sizin için önemli olduğunu göstermekte. 9 Ekimde Merkür Retrosu bitiyor, finans konularınızda rahatlamalar devrede olur. Beklediğiniz bir takım gelirler varsa Retro sonrası elinize beklediğiniz paralar geçebilir.

Güneş ve Uranüs arasında özellikle 10-11 ve 12 Ekim tarihlerinde  maddi kaynaklar alanınızda karşıtlık enerjisi devrede ve 13 Ekim’de Terazi burcunda bir de Yeni Ay var.  Dediğim gibi, yıldızlar ortak projeler konusunda bazı bitiş ve kiminiz için de önemli olabilecek ve sizin sorumluluğunuzu alacağınız bir konuda teşvik ederken, Ayın 2.yarısında ise parasal konularda hareketlilik geliyor. Miras olabilir, ortak kazanımlarınızı arttırmak adına bir yenilik olabilir, hatta bazı Balıklar belki de evleniyor ve aile bütçesini birleştiriyor olabilirsiniz.

Sert gezegen dizilimleri var yalnız, kiminiz de bir ortaklığı veya evliliği finalize de edebilirsiniz ve yine ortak bütçeniz önemli bir düzenlemeden geçebilir. Sevgili Balıklar dediğim gibi Ekim size bir yenilik getirebilir, rekabetçi hissedebilirsiniz,  olumlu ve sağduyulu olarak en güzel sonuçları elde edebilmenizi dilerim.     

24 Ekimde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak. Yasal konularınız varsa sonuçlarını alabileceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiniz, kişisel gelişiminize önem vereceğiniz bir dönem olacaktır. Ayrıca seyahatler konusunda şansınız yükselir. Fakat Güneşin geçiş yapacağı  alan zihninizde bazı eğitim alma kararları da devrede olur. 27 Ekim’de Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Yakın çevreniz, iletişiminiz haliyle bu dolunayda önemli olur. Fakat bilmelisiniz ki bu dolunay sizin burcunuza son derece destek olacak. Dolayısı ile zihniniz açık olacaktır. Yeni fikirlere açık olabileceğinizi, farklı bir bakış açısı ile yeni kararlar alabileceğinizi söyleyebilirim.

Şansınız hep açık olsun.

Sevgilerimle

Berna Atay 

 
Toplam blog
: 19
: 4343
Kayıt tarihi
: 30.08.13
 
 

Astroloji sevdalısı olarak, yazılarımı sevgili Milliyet Blog okurları ile de paylaşmak istedim. G..