Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '07

 
Kategori
Astroloji
 

Ekim ayı burcunuz ne diyor?

Ekim ayı burcunuz ne diyor?
 

Eylül ayı için yaptığım aylık burçları söyleme alışkanlığımı ekim ayı için de sürdürüyorum. 01-31 ekim arasını kapsayan aylık burcunuzu işte okuyorum. Peşinen söylüyorum, itiraz yok, karşı çıkma yok, o burç öyle olmaz yok, siz burçları biraz daha okuyun diye akıl vermek yok, niye?

Bu benim yoğurt yiyişim arkadaş! Sizlere farklı, uçuk bir model gelebilir ancak bana aittir.

Ekim ayı boyunca burçlarda ne olacak?

Hemen şunu söylemem gerekiyor, tüm burçlarda acayip değişiklik olacak.

Ne demek oluyor?

Para kazanan artık kazanamayacak,

Aşkı kolay bulan artık bulamayacak,

Hadi o zaman başlayalım.

KOÇ (21 Mart- 20 Nisan)

Stres altında kalmayın diye geçen ay söyledim. Dinleyen kim! Ha babam, de babam para kazanıyor ve stresi de yükleniyor. Daha şimdiden söyleyeyim; ileride hasta olabilir. Aşk hayatı durgundur ama duyguları ferahtır.

BOĞA (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu burcun insanları nispeten daha bilinçli besleniyorlar. Sağlıkları iyi olacak. Nispeten daha az stres yükleniyorlar. Bu ay aşk kulvarında koşacaklar. Hem de çok koşacaklar. Afrodizyak etki sağlasın diye sürekli deniz ürünleri tüketecekler.

İKİZLER (21 Mayıs – 21 Haziran)

Duygusal ve bedensel dengelerini bir türlü kuramıyorlar. Ha babam, de babam aşk, ha babam de babam iş, olmaz ama çok yoruluyorlar. Biraz daha sakin, biraz daha huzurlu bir hayata artık önlerine koymaları ve uygulamaları için ekim ayı onlara cesaret ve güveni veriyor. Tercih kendilerinindir.

YENGEÇ (22 Haziran – 22 Temmuz)

Aşk ve para durumlarını düzeltmek için büyük çaba harcayacaklar. Çabalarının karşılığını görecekler. Ekim ayı boyunca kabullenme ve kabul ettirme gücünü bulacaklar. Zihinsel yorgunluğu atacaklar.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Geldik aslan burcuna; çok hareketli olan eylül ayına karşılık ekim ayı boyunca sakin, durgun olacaklar. Aşk ve para konusunda fazla koşturmayacaklar. Büyük oranda hem aşk, hem de para ayaklarına gelecektir.

BAŞAK (24 Ağustos – 23 Eylül)

Uykusu ve duyguları düzenli olacaktır. Geçen ay yaşadığı huzursuzluk yerini ekim ayı boyunca ayarlanmış, biçimlenmiş, düzeltilmiş olaylar yaşayacaktır. Bu bağlamda aşk ve para trafiği de iyi işleyecektir.

TERAZİ (24 Eylül – 23 Ekim)

Ruhsal ve bedensel dengeyi yeniden oluşturacaktır. Arzularını, isteklerini yeni bir sürece sokacaktır. Duru görüşü güçlü olacaktır. Para ve aşk konusunda hala çok ama çok hassastır. İnce eleyip-sık dokur.

AKREP (24 Ekim – 22 Kasım)

Ekim ayı boyunca olayları olduğu gibi görmeye başlayacaktır. Ne abartacaktır, ne de küçümseyecektir. Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenecektir. Öyle olunca da renkli ve mutlu rüya görmeye başlayacaktır. Parasını har vurup harman savurmayacaktır. Aşırı tüketime girmeyecektir. Aşk hayatı ise mutat, bilinen çizginin dışına çıkmayacaktır.

YAY (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu onları arzuladığı seviye olmasa bile ekim ayı boyunca nispeten daha başarılı olacaklar. Zihinsel açıklık ve kendini ifade etmede çok ama çok mesafe alacaklar. İş hayatında basamak atlayacaklar. Para durumları iyi sayılabilir seviyede olacaktır.

OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)

Sakin ve gerginliği azalmış bir ekim ayı yaşayacaklar. Üzerinde bulunan negatif enerjiyi atacaklar. Neşeyi ve huzuru bulacaklar. Genel olarak kendilerini iyi hissedecekler. İş ve para akışında değişen bir şey olmayacak. Mutlu olmayı yavaş-yavaş öğrenecekler.

KOVA (21 Ocak – 19 Şubat)

Sanki ekim boyunca biraz gerginlik olacak gibi duruyor. Reaksiyonlar gösterilecek. Özellikle iş hayatında karmaşa yaşanacak ve evine de yansıtacak. Dengesiz hareketleri çoğalacak. Çok yönlü terapiye ihtiyacı olacak ve düzelecek. Para durum göstergeleri de kırmızı yanacak.

BALIK (20 Şubat – 20 Mart)

Romantik atmosferlerde bulunacak. Ev hayatı canlanacak. Girilen kıskançlık krizlerinden çabuk çıkılacak. Stres ve üzüntü neredeyse hiç yaşanmayacak. Pozitif enerji yükleri para ve aşk hayatlarına doğrudan yansıyacak.

Saygılarımla.

Ömer Özdamar (Homeros)

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..