Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '13

 
Kategori
Bilim
 

Ekin Tarlalarındaki Daireler ve Galaktik Sistem Temel -12

Ekin Tarlalarındaki Daireler ve Galaktik Sistem Temel -12
 

Geometri tüm evrenin ortak matematiğidir.


Dünyanın çeşitli yerlerinde görülmekte olan ekin tarlalarındaki daireler yakında karşılaşacağımız varlıkların bir amaç için yaptıkları şekillerdir desek herhalde çok tuhaf bulunur ama aslında bu, gerçek olan bir şeyin net bir ifadesidir.

Bu şekiller, galaksinin yeni bölümüne girilmesinin sonucudur. Yapılan araştırmalara göre şekiller, kesitleri aktarılan bir kodu işaret etmektedir. Bu şekiller çok kısa bir anda ve genellikle şafak sökerken oluşmaktadır. Şekillerin insanlar tarafından meydana getirildiğini iddia edip taklitlerini yapanların çalışmaları konunun dışındadır. Zira insanlar tarafından yapılan şekillerde ekinler kırılırken, diğerlerinde hiç bir kırılma yoktur. Ekinler kırılmadan bir anda yere eğilmiştir.

Bu şekiller herhangi bir uzay gemisi tarafından yapılmamaktadır. Yıllar boyu toplanan verilere göre bu şekiller hiçbir cismin etkisi görülmeden birden oluşmaktadır. Şekillerin oluştuğu anda bölgede enerji yoğunlaşması olduğu, pusulaların çalışmadığı, araba akülerinin arızalandığı, bölgede uçan uçakların elektronik tertibatlarında bir takım arızalar meydana geldiği, şeklin içine girenlerin kimisinin şifa bulduğunu iddia ettiği, hayvanların hırçınlaştığı tespit edilmiştir. Şekillerin olduğu bölgede normalin üstünde radyasyona rastlandığı belirlenmiştir.

Bu şekillerin dikkatimize sunulmasının nedeni; gelecekte ya da şuan iletişim ile ilgili ihtiyacımız olan bilgiyi ayırt etmemizi sağlamaktır. Daha açık ifade etmek gerekirse uzaktan dünyaya gönderilen sinyallerin anlamının tespiti için gereken teknik bilgiye ulaşmak için verilen matematiksel formüllerdir. Ekin tarlalarındaki şekiller gelecekte iletişime geçilecek olan varlıklar tarafından gönderilen ve onlarla diyalog kurulması için gerekli olan matematiksel ipuçlarıdır. Şekiller evrensel geometri kodunu içermektedir. Geometri tüm evrenin ortak matematiğidir. 

Ekin tarlalarındaki şekiller aslında birer mektuptur. Mektuplardan sonra da mektubu gönderen akrabalarımızın kendileriyle karşılaşacağız. Yalnız bu konuda süper devletler tarafından yapılan çalışmaların toplumdan gizlenmesi karşılaşmalarda kaosa neden olacaktır. 

Aslında bu mektuplara benzer şeyleri biz de yapıyoruz. Güneş sistemimizin dışına gönderdiğimiz uzay araçlarının üzerine biz de resim ve semboller yerleştiriyoruz. 

Tüm bilimimiz ve matematiğimiz TEMEL-10'luk sistem üzerine kuruludur ve çok kullanışlıdır. Ama galaktik matematik ve Ruhun matematiği tümüyle TEMEL-12 sistemine dayanır. Gelecek varlıklarla doğru biçimde iletişim kurabilmemiz için bu bilgiyi anlamamız çok önemlidir. Aslında TEMEL-12 bize binlerce yıldır işaret edilmiştir:

1- Astroloji TEMEL-12 sistemine dayanmaktadır. 12 adet burç vardır. 24 saatlik devreler vardır.

2- Geometride tekrarlanan altılar, üçler, dokuzlar çok ilginçtir. Geometri aslında evrenin dilidir. 

3- Bir yıllık takvim 12 aydan oluşmaktadır. Pusula 12'nin 30 katı, tam 360 derecedir. 

4- Toplumumuza metre sistemini sokanlar bir kademde 12 inç, bir yar'da 36 inç bulunduğunu hatırladıklarında dehşete düşeceklerdir.

5- Dünyanın kendi etrafında dönüşünün 24 saat sürmesi tesadüf müdür?

6- Hz. Yakup'un 12 oğlunun olması ve bu 12 oğlunun İsrail'in 12 kavmini kurmuş olması ilginçtir. 12 kutsal bir sayıdır. O evrensel galaktik matematiktir. Hz.İsa'nın 12 havarisinin olması bir rastlantı değildir. Aslında pi sayısı da hatalıdır. Pi sayısı şeklin zaman çerçevesine karşılık gelecek şekilde ayarlanmalıdır. Evrende her bölgeye göre ayrı bir pi sayısının olduğunun, her bölgenin kendi fiziğinin olduğunun altını çizmek gerekir.

7- On iki müzikal basamağın titreşimsel nitelikleri matematikteki TEMEL-12'yi işaret etmektedir.

8- Temel-12'nin bir başka işareti de DNA'mızın 12 iplikten oluşmasıdır. İki biyolojik iplikteki organizasyonu, üç kere tekrarlanan dört kalıbı görenler TEMEL-12'yi anlayabilirler. Biyolojimiz TEMEL-12 üzerine kuruludur.

Ekin tarlalarındaki şekillerin ne anlama geldiğini anlatmaya çalıştık. Şimdilerde fazlaca görülen ama süper güçler tarafından gizlenen bir takım gelişmelerin insanlara açıklanarak ileride bir kaosa neden olunmaması için yazılan bu yazı umarız hak ettiği kadar yayılır.

İçiniz sevgi, yolunuz ışık olsun.
Bir Ben Gelişim

 
Toplam blog
: 9
: 721
Kayıt tarihi
: 16.03.13
 
 

Uzun yıllar ‘bu hayatın bir yerinde bir taş eksik ama ne?’ diye düşünüp, asıl olanın ne olduğunu ..