Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '13

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Ekmek israfını önlemek için yarışma! Buyurun, katılın!

Ekmek israfını önlemek için yarışma! Buyurun, katılın!
 

Beykoz Kaymakamlığı, ekmek israfını önlemek konusunda bilinç uyandırmak amacıyla, ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor

Beykoz, ekmek israfını önlemek konusunda bir bilinç uyandırmak amacıyla, Beykoz Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Beykoz Belediyesi ve İlçe Gıda ve Tarım Müdürlüğü’nün de desteğinde, ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor!

“ Ekmek, nimettir” düşüncesinden yola çıkılarak hazırlanan etkinlik, 25 Nisan Perşembe günü, saat 12.00 ile 15.00 arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin önünde gerçekleştirilecek.

Döner- ekmek ikramı!

Bu amaçla, sabah saat 09.00’dan itibaren, Kültür Merkezi’nin önünde kurulan kapalı çadırların içindeki standlarda ekmek israfını önlemeye yönelik bilgilendirmelerde bulunulacak, broşürler dağıtılacak.

Yarışma da var!

Etkinlik, bayat ekmeği değerlendirme konusunda hünerini sergilemek isteyenlere bir fırsat da sunuyor! “ Ben biliyorum!” diyen kadın- erkek herkes, standlarda hazırlayacakları bayat ekmekten yapılmış ürünleri (yemek, tatlı,… vs) birbirleriyle yarıştıracaklar! Tabii, yarışmanın sonunda ödüller de var!

Bu şekilde, bayat ekmeğin nasıl değerlendirilebileceği ile ilgili olarak bir yemek tarifi listesi elde edilmiş olacak!

Ekmek arası döner ikramı!

Etkinliğe katılan vatandaşlara, ekmek arası döner ikramında da bulunulacak! Etkinlik, saat 14.00 sonrasında ise ekmek israfını önleme konulu bir konferans ve yapılmış olan yarışmada kazananların açıklanacağı ödül töreni ile devam edecek.

Beykoz Kaymakamlığı, herkesi, “ ekmek, nimettir” sloganıyla, söz konusu etkinliğe davet ediyor!

Haber: Arzu Başlantı

www.beykozguncel.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..