Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '08

 
Kategori
Eğitim
 

Ekmek ve haz

Ekmek ve haz
 

İnsanların temel ihtiyacı olan ekmektir. Sıcak ve taze bir ekmeğin verdiği hazzı hiç bir şey verebilir mi?

Ekmek temel bir keyiftir. Ekmekte o kadar fazla çeşitli ekmek üretiliyor ki insanların vazgeçmesi mümkün değildir. İnsanlarımız artık ekmek bulmaya çalışıyorlar. Çünkü ekmek kazanmak oldukca zorlaşmıştır. Ekmek artık aslanın midesindedir.

Bir parça ekmek kaptaki zeytin yağına, pul bibere ve birazda kaliteli sirke ekleyin ve sıcak olan batırıp yiyelim. İşte ekmeğin o zaman haz verdiğini anlarız. Dahada önemlisi evimizin hemen yanında bir ekmek fabrikası var.

Önemli lokantalarda sunulan ekmekler o kadar tatlı bir hal alıyorki hazzını almamak mümkün değildir. Hele fıstıklı, cevizli ve üzümlü bir ekmek bulduğum zaman dayanamıyorum. Ekmekte öyle muhteşem ve haz verici kokusunu unutmak mümkün değildir. Böyle ekmekleri sevgililer gününe sevdiklerimize hediye edelim. Bu yazımı okurken bu hediye nereden çıktı dersiniz. Çünkü insanlarımız temel ihtiyacı olan ekmeği bulamıyorlar. Bir çicek ise sadece görünümü hoş olur. Bu tip hediyeler aç ve yoksul olan insanlar için hiçbir önemi yoktur. Önce insanlarımızın değerini öğrenelim. İnsanlarımıza barışı, kardeşliği ve dostluk ilişkilerini geliştirmeye katkı yapalım.

SELAMLAR

11/02/2008

CAFER AKIN

 
Toplam blog
: 24
: 518
Kayıt tarihi
: 04.02.08
 
 

Balıkesirde yaşıyorum. Adıyaman iline bağlı çok güzel bir dağ köyünde dünyaya geldim. Mesleğim gereğ..