Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '10

 
Kategori
İnternet
 

Ekonomiyi canlandıracak proje!

Ekonomiyi canlandıracak proje!
 

Ekonomiyi Canlandıracak Proje


Merhaba,

Daha önce yine bu sayfalardan yazmıştım. Odtü Tekmer'de geliştirilen ve apartman - site yöneticilerinin yönetim faliyetlerini internet üzerinden kolayca yürütebilmelerini sağlayan bir sistem var. YonetimOfisi.Com adresinde hizmet veren sistem aracılığıyla, geçtiğimiz günlerde ekonomiyi canlandıracak çok faydalı bir hizmet daha duyuruldu.

Yöneticilerin sıklıkla çalışma ihtiyacı içerisinde olduğu asansör, cephe kaplama, ilaçlama, temizlik, inşaat, elektrik, posta kutusu, otomatik kapı gibi pek çok sektörden firmaya kendilerini tanıtabilmeleri için imkan tanınıyor.

Buna göre, firmalar çok uygun şartlar ile kendilerini, ürünlerini binlerce apartman ve site yöneticisine duyurabiliyor. Sisteme giriş yapan yönetici üye firmaları anında görüyor ve hizmet talebi, ürün talebi yapabiliyor.

yonetimofisi.com adresinde yayınlanan sistem aracılığıyla firma sahipleri firma kayıtlarını yapabiliyor. Böylece özellikle ekonomik krizin derinleştiği şu günlerde firmalar da bir iş havuzundan uygun maliyetler karşılığında yararlanabiliyorlar.

Umarım işinize yarar.

Sevgiler...

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..