Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

El insaf yani....

İlerde, ilçelerde çevreyi yakıp yıkıyorlar neden santimler için! Kim gidip görmüş kaldığı yeriki böylesi bir yıkıma neden duyuyorlar.. Dünyanın hangi ülkesinde 30 bin kişinin katili beyanatlar verip kendini merkez olarak gösterir. Avukatları ile her hafta görüşür fikir beyan eder kaldığı yeri beğenmez?

Allah aşkına söylermisiniz sanki dağda şatoda yaşıyordu da şimdi kaldığı yeri beğenmiyor.. Dağdan inenlere ne demeli eline mikrofon alan imralıyı adres gösteriyor hani bunlar masumdu suçsuzdu dün öyle deniliyordu?

Bu kadar taviz verirseniz sonuçlarına da katlanmak zorunda kalırsınız... El insaf kimden bahsediyorsunuz bu adam bir cani, katil adi bir suçlu Türkiyede değilde ABD de olsaydı çıktan elektrikli sandalyeye oturtulmuştu ne yapmaya çalışıyorlar bizlerin verdiği vergilerle milyon dolarlar harcanıp cezaevi yapılıyor yat alınıyor yinede şahıs memnun edilemiyor... YOK YA!!

Akıllara ziyan fikirlerle birileri (baydemir ve diğerleri) Baykal, Bahçeli, Başbakan gitsin orada 11 gün kalsın diyebilecek kadar küstahlaşıyor ve buna yargı meclis seyirci kalıyor ve bunun adı daha fazla demokrasi oluyor?

Bir vekil çıkıyor açılımın bir tasfiye projesi olduğunu ve imralının muatap alımaması halınde SİNE-İ millete gidebileceklerini Türklük tanımını Anayasadan çıkartmadan açılım olamaz diyebiliyor?

Rardon siz kimsiniz ya siz aklı evvel insanlarmısınız ki bu ülkeyi hiç hakkınız yokken karıştırıyorsunuz? Binlece Şehidin kemiklerini sızlatıyorsunuz onlar 2 metrelik bir soğuk toprakta yatarken onların çoçoklarına ailelerine harcanması gereken milyon dolarlar onları katleden bir canavara harcanıyor ve bizi yöneten zihniyet buna seyirci kalıyor....

 
Toplam blog
: 15
: 1261
Kayıt tarihi
: 06.07.08
 
 

Karadenizliyim Bilginin efendisi olmak için çok okuyup araştırırım. Uçurtmaların rüzgar gücü ile ..