Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '15

 
Kategori
İlişkiler
 

El uzatmak için değil, el uzatılacak duruma düşme diye her şey....

El uzatmak için değil, el uzatılacak duruma düşme diye her şey....
 

El Uzatmak İçin Değil , El Uzatılacak Duruma Düşme Diye Her şey....


Dostluk...

Bazen kendi kardeşinden, en yakınından bile daha yakın olmak değil midir? Anlatamadığın her ne varsa, anlatmak için değil midir... Kimsenin bilmemesi gerektiği şeyleri bile, sadece onla paylaşmak değil midir? Nerede ki o dostluklar ... Kaldı mı gerçekten ?

Bir dostluğum var ilkokuldan beri devam eden. Ama bazen gerçekleri duymak istemiyor. Canı yanıyor farkındayım ama duyması lazım. Kulaklarını tıkıyor, gözlerini kapatıyor, anlamamazlıktan geliyor ama yine de canı yansa da ısrarla söylüyorum tüm gerçekleri.

Demeyin ki sakın " insan dostum dediğinin canını yakacak söz söyler mi ? ". Söyler kardeşim. Başkası gerçeği söylemeyip, gaz verdiğin de, gerçekleri değil de sadece onun duymak istediği yalanları söylecekse kalsın. Özellikle bu gönül mevzularında.

Ben biraz daha gerçekçi bir insanım bu yüzden odun bile diyorlar bana. Yani gerçeklik odunluksa gerçekten tam bir odunum. Patavatsız değilimdir. Açık sözlülükle patavatsızlık arasında ince bir çizgi vardır. Genel de insanlar bu çizgiyi aşarlar. Zannederler ki açık sözlüyüm. Alakası yok sadece patavatsızsın. Gerçek bu .

Gelelim konumuza. Bu cancağazımın kısa süreli ama etkisi uzun süreli olan derin bir gönül mevzusu oldu. Çocuğa takılıp kaldı. Sadece kendisine acı çektiriyor farkında değil garibim. Diyoruz ki "Olan sadece sana oluyor yapma böyle " gelen tepki bir boru sesi tınnnnnnn !!!

Ben senin hep yanındayım, en kötü en saçma kararında bile arkandayım vardır elbet bir bildiğin. Sanma ki kötülüğünü istiyoruz, sanma ki canının acısına acı katıyoruz. Hayır! Sadece uyan artık! Yaptıklarının ne kadar saçma olduğunu sonradan anlayıp pişman oluyorsun. Devamını getirme o zaman.

Gönül mevzularında herkes kulağını tıkar, gözlerini kapatır. Duymak istemeyiz gerçekleri. Ama gelin görün ki ; duymanız lazım. Siz orda evinizde, yatağınız da cehennemi yaşarken o cehennemin sahibi olan it sanki hiç bir şey olmamış gibi arkadaşlarıyla gezip tozabiliyor, fotoğraf çekinip dank diye önünüze koyabiliyor, saçma sapan sosyal paylaşım sitelerinde envai çeşit kız ekleyip yavşaklığına yavşaklık katıyor, GÖRMÜYOR DUYMUYOR SENİ !!!

Sen de yat yatağına ölmeyi iste öyle mi ? Allah'ım akıl dağıtırken bizimkilerde nerdeydi acaba !!!

Ben sana diyorum ki ,

El Uzatmak İçin Değil , El Uzatılacak Duruma Düşme Diye Bu Söylenen Her şey....

Giden ilk kişi bu değil. Unutma daha acılarını yaşadın, daha beterlerini tattın. Hiç beklemediklerinden yedin darbeleri. Aldatmaz yapmaz dediklerin aldattı, gitmez bırakmaz dediklerin bıraktı seni. İki günlük bir rüzgara kapılıp kendini yerden yere atma. Hadi bir cesaret kalk ayağa yanındayız, seninleyiz. Sadece artık uyan şu uykundan...

 
Toplam blog
: 15
: 482
Kayıt tarihi
: 05.08.14
 
 

Delidir doludur insan evladıdır (:   Ankara   Bilgisayar/Bilişim ..