Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '10

 
Kategori
Magazin
 

Elçi adayları, "Cilveli Seks" sözü verdiler!

Elçi adayları, "Cilveli Seks" sözü verdiler!
 

Tanınmış bir markaya melek olup kanat takabilmek için seksi ve cilveli olma sözü verdiler.


Nerde hareket, orada bereket. Yeni yılda, Türkiye’deki belli başlı şehirlerde düzenlenen “sokakta yılbaşı” pek rağbet gördü. İzmir’de de B.Şehir Belediyesi meydanlarda bir şölen düzenledi ve herkes eğlenceye doydu. Yaratılan coşku ile eğlenenler, gazino ve benzeri yerlerden ellerini çekerek buralardan “teğet geçtiler” Ve de bunun neticesi, bir kısım gazinolar sinek avladı.

Halkın çoğunluğu evlerine kapanarak TV. Seyretti. Yeni yılda iç çamaşır dünyasının önemli isimlerinden Victoria’s Secret’in muhteşem moda gösterisi, nefesleri kesti. Show dünyasının sayılı isimleriyle birlikte 2010 yılında kanat takacak modellerin seçimi, ihtişamlı gösteriler içinde yapıldı. Dünya ile birlikte Türkiye de, bu olayı gece yarısından itibaren seyretti.

İzmir’in meşhur Cumhuriyet Meydanında da; havai fişek gösterileri arasında, gecenin ısıran havasına mukabil, halk, penguenler gibi, birbirlerine sokularaktan gecenin havasını bile ısıttılar. Saat 24,00’e doğru coşkulu Ayhan Sicimoğlu’nun Latin Müzik topluluğu, ortalığı kasıp kavurdu. Çimenlerin üzerinde, değme dans müsabakalarını gölgede bırakacak figürlerle halkımızın, dans gösterileri yaptığı görüldü.

Ve de binlerce kalabalık, bir ağızdan da geriye sayım yaparak rakamı sıfırladıklarında, havai fişeklerin sihirli ortamında, çılgınca sarsılışlarla birbirlerini kutladılar. Havai fişeklerin sihirli gölgelerinin ışığında gecenin yakamozu ile harelendiği görüldü. Ve bu penguen topluluğu, birbirlerine hararetle de sokuldukları görüldü.

Öte yandan bir kısım halk, TV. deki programları seyretmek için evlerine kapandı. TV’de önemli bir yayın vardı. Uçucuların bröve takması, hemşirelerin de kep giymesi gibi tertiplenen, şölende Victoria’s ın bir meleği bilgisayar ortamında oylanarak merasimle “kanat” taktılarını, ekranlardan seyrettik. Böylelikle de “melekler dünyasına ilk adımını atan model Kylie’ de Victoria’s ın, şöhretler kervanına katıldıkları görüldü.

New York’ daki gösteride Finale kalan beş kişi arasından ilk ikisinin seçimi, oldukça zor oldu. Sahnede boy gösterenler “ Eğer bana oy verirseniz ÖSS’yi kaldıracağım, mazota, taşıma ücretlerine olan zamları geri alacağım demedi. Seçilirsem, “ cilveli olacağım. Seksi olacağım, güvenli yürüyüşümle gözlerinizi kamaştıracağım” dedi. Bir diğeri de “ Eğer bana oy verirseniz, dünyanın en zarif, en mütevazı ve en mutlu meleği olacağım” diyordu. İşte, bunların belli olabilmesi için kıyasıya bir yarış vardı. Herkesin gözü, birbirlerinin üzerindeydi.

Yarışma boyunca aç kalanların, midelerini ovuşturdukları gözlenirken, içlerinden ilk beşe kalanlar açıklandı. Bundan sonra ilk iki ve sonra tek bir kişi için geri sayım başladı.

Sahnenin show dünyasında ışık ve ses umanına batan davetli ve mankenler, bir hayal şehrinde yüzer gibi ordan oraya şarkılarla ritimlerle sarsıldılar, savruldular. Mankenlerin renk ve ışık dolu seksi yürüyüşleri ile, pistler ısındı. Onlar biliyordu ki, “melek seçilmek’le” Victoria’s ın elçisi olunuyordu. Sırf melek olup, manken olarak kanat takabilmek için tam 10 bin kız müracaat etmişti.

Takdimci Voting Close, şu sözlerle teşvik edip yol gösteriyordu. “Salondaki kameraların her birine bakacaksınız. Gülümseyeceksiniz. Dünya fotoğrafçılarının gözü üzerinizde. Melek seçilecek kimse, medya ile ilişkilerini kısa zamanda öğrenmesi lâzım.”

Victoria’s Secret İmparatorluğunun gözde mankeni Miranda Keer, ilk ona giren adaylardan sonra, sona kalan iki adayı açıklayınca, salon alkıştan ve gözyaşından ıslandı. Sevinç çığlıkları orkestrayı bastırdı. Bunlar Janine Lee ve Kylie idi.

Böylelikle haftalarca internette oylama ile seçilenler ve finale kalanlar, V. Secret’in meleklerinden biri olmağa hak kazandı. Bu bir yarıştı. Bir moda dünyasının dev dişlilerinden her birini temsil ediyorlardı.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..