Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Elde var sıfır (0)

Elde var sıfır (0)
 

Aragones ne yapıyor?


Fenerbahçe Spor Klübünü nasıl övüyorsak, eleştirmeyi de yapmak zorundayız.

Gençlerbirliği- Fenerbahçe maçında göze çarpan Fenerbahçe oyuncularının kendini geliştirmemesi, oyun bilmezlikleri ön plana çıkıyor.

Önder Turacı maç boyunca yoktu. Ne koktu ne bulaştı.Gökhan Gönülün kendini yenilememek için kendiyle yarışıyor. Birileri ona ''çok harikasın'' demiş. Ondan sonra kendini hakikaten kendini çok iyi futbolcu sandı.

Deniz barış bu takıma gelsin. ''Denizsiz orta saha olur mu'' diye başlıklar atıldı gazetelerde. Gördükki Deniz dokunsan düşecek. Böyle nazik adamların oynamaması gerekir. Tamam , eşini kaybetmiş olabilir ama oynayamıyorsan söyle ''kenara beni oynatmayın'' diye. Bugün Fenerbahçeli futbolcular pas alışverişleri de çok kötüydü. Alex duran topları çok kötü kullanıyor. Attığı her top direkt rakibin kafasına atıyor. Türkler bugün çok iyi bir performans göstermedi. Uğur Boral sürekli söyleniyor. Konuştuğu kadar iş yapsa. Top Uğur Boral'ın ayağına geldiğinde hep pas atmayı düşünüyor. Halbuki topu stop edip etrafına baksa boş alana pas atsa daha yararlı olur ama biz burda konuşuyoruz. Bunu söyleyecek antranör olmalı ama antranör-futbolcu ilişkisi çok kötü olunca yapılacak bir şey yok. Antranör de o kadar iyi bir adam değil. Dedemiz ''alın bakın size Semih Şentürk'ü ilk onbir de oynattım bu oldu'' der gibiydi. Guiza sakat olduğu için Semih oynadı ama ilerleyen haftalarda Semih'in kaderi de belli oldu. Guiza iyileşince Semih oynamayacak. Hiç yokken Aragones'in istediği olacak yine. Semih Şentürk ise bütün pasları rakibe verdi.

Yabancıların gayreti de bir yere kadar. Fenerbahçe futbolcusu duvar pası yapamıyor. Kaleciyle karşı karşıya kalamıyor. Bir de Emre Belezoğlu'nun neden bu kadar geride oynadığını anlamıyorum. Nerdeyse kalede oynayacak. Biraz ilerde oynaması gerekir.

Trabzonsporun puan kaybetmesinden sonra Fenerbahçe'nin puan kaybı hiç olmadı. Trabzonspor kaybedip senin kazanmanın bir anlamı oluyor.Trabzon kaybetsin sen kaybet, elde var 0(sıfır).

Hakem de ikili mücadelerde yanlış düdükler çaldı. Lugano'nun golü ofsayttı. İlk yarıda Gençlerbirliğinin bütün posizyonlarına düdük çaldı. İkinci yarıda biraz dengeledi. Oyunu oynattı.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..