Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Elektriğe zam!!

Elektriğe zam!!
 

2010 sesini zamlarla duyurmaya başladı. Yeni yıl ekmekten tutun da, yakıta kadar yapılacak zamlar kapıda... İlk zam benzine olmuştıı, şimdi elektrik ve arkasından doğalgaz, ekmek, su... Yurttaşşn sabrı bakalım daha ne kadar devam edecek. Yoksa herşeyi sineye çektiği gibi gelen ve gelecek olan zamları da sineye mi çekecek. Sürüden ayrılmamakta ki kararlığını sürdürecek mi?

Dün sayın Bakan doğalgaz zammı için de % 50 olmayacak, altında olacak açıklamasıında bulundu. Yani şimdi sevinmek gerek. Öyle ya zam % 50 değil, altında... Bu kandırmacaya inanılıyor ve sanki zam normal hatta normalin altında...

Bir dönem orta direk diye bir kesim vardıı. Sayıın devlet büyüklerinden biri böyle bir sınıf yaratmıştı. Ya şimdi o orta direğin beli de kırıldı, temeli de çöktü. Acaba şimdi nasıl bir sınıf yaratılacak???

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre 1 Ocak 2010 tarihinden geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan elektriğin kilovat saati (KWH) yüzde 1, 32, sanayi elektriğinin fiyatı ise yüzde 1, 23 oranında artırıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) bugün yaptığı toplantıda, abonelere yansıyacak perakende elektrik satış tarifelerini görüşerek karara bağladı. Buna göre 1 Ocak 2010 tarihinden geçerli olmak üzere konut elektriğinin fiyatı kilovat saatte yüzde 1, 32, sanayi elektriğinin fiyatı yüzde 1, 23, ticarethanelerde kullanılan elektriğin fiyatı ise kilovat saatte yüzde 0, 86 oranında artırıldı.oranında artırıldı.

Görüldüğü gibi bunlar henüz yeni zamlar... Kentlerin suyu kesilir, zamlarıın suyu kesilmez
http://www.turkiyeinternette.com/haber/8091-kara-tahta-elektrige-zam.html

BİR ENDİŞELENEN

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..