Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gökçe serzenişler büyütüyor yüreğim. Herkes gibi mükemmel değilim.. Kalemim yüreğimin tercümanıdır. Dilim susunca kalem konuşur. Pek konuştuğum da görülmemiştir. Yazdıklarım ,yazacaklarım çokca. En az sevdiğim ,sevindiğim kadar sevinçlerimi ve kırıldığım ayrıldığım kızdığım kadar da hüzünlerimi karalıyorum beyaz sayfaya. D..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Azalıyoruz!

Aklı öğütürcesine yaprak döken kelimeler...Yürüyen cesetler gibiyiz. Her kelimesine üzünçlüğümle katılıyorum. Gözlerini dili niyetine kullansın dilerim tüm çocuklar.saygımla...

27 Eylül 2013 10:05
Nasırsam çapayla sevişen elde

Kimse hesabına almıyorsa faizsiz yüklerini Ve her gece damla damla yakıyorsa sebepler Ben aldım üzerime her şeyi... Vakitsiz vurun "alnımda hep kavga duruyor"ken... şiirimi hatırlattı dizeleriniz... Vakitsiz Vurun beni..Bolguma ekleyeceğim derhal..şiirmi? şairsiniz hasından..selam ve saygımla..

12 Ocak 2010 15:23
Tende Uçurum Yanıkları...II

Sevgili, Nil abla öncelikle dikkatin için teşekkür ederim.. Şiirde ki amasızlanır kelimesi tamamıyla klavye hatası..amansızlanır olacaktı. "nağra" tek başına değil "çifte nağra" olarak kullanıldı anlamı:Birbirine bağlı küçük iki dümbelekten oluşan çalgı.coşkusuyla yine klavye azizliği...kızmadım aksine gerçek okuyucu görmenin hazzıyla sevindirik oldum desem yeridir:))ayraçları kullanmayı seviyorum..elimde değil..:(( ve senide çok seviyorum buda elimde değil...sevgiler ve mutlu yıllar dileklerimle..

29 Aralık 2009 19:29
 
Toplam blog
: 25
: 305
Kayıt tarihi
: 23.10.09