Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Ellerim arasından kayıp giden Aşk!

Ellerim arasından kayıp giden Aşk!
 

Ne yazılar yazdım aşk üzerine. Ama hep aynı son vardı dibinde; hesaplayamıyorsun... Aşk keşke hep ilk zamanki gibi kalsa. Aynı heyecan ve aynı istekle devam etse ama olmuyor işte. Bir adım sonrasını hesaplayamıyorsun. Aşk iki kişilik evet ama işin içine iki kişinin hayatı karışınca sorunlarda başlıyor beraberinde. Önceleri pek umursamadığın pekçok şey rahatsız ediyor bir süre sonra. Göze almak ya istiyorsun yada işine gelmiyor. En saf duyguya kıskançlık karşıyor yada düşüncesizlik yada adına her ne dersen. “Beklediğim gibi değilmiş” diyorsun. Birşey beklememen gerekirken. Ee hani aşıktın? Diye soruyorlar. Aşk var evet ama aşk herşeyi sırtlanmıyor anlıyorsun.

Bazen aşk ve sevgi yetersiz kalıyor çözmek için sorunları. Hayatlara fazla müdahale etmeden alıyorsun bavulunu çekiyorsun kapıyı ve sesizce çıkıp gidiyorsun hayatından. Buraya kadarmış diyorsun kısa aşk hikayemiz. Boşluğunun doldurulmayacağını bile bile...

Bunca şeyden sonra anlıyorsun; aşk yetmiyormuş yada sevgi. İlişkileri yüretebilmek için istek olmalıymış. O da yoksa bitiyormuş.

Ben anladım.

Ellerimin arasından kayıp giden Aşk! Bir daha ne zaman gelirsin?

 
Toplam blog
: 139
: 3267
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Ya herşeyim ya hiçim.... Birbirinden güzel fotoğraflarıyla yazılarımı destekleyen canım arkadaşı..