Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '16

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Elma Sirkesi, Bal, Keçi Boynuzu ve su karışımı mucizesi

Elma Sirkesi, Bal, Keçi Boynuzu ve su karışımı mucizesi
 

Bu Mucize Karışımlar Kürü Zİnde Kalmanın Formülüdür.


Stresli yaşam yolculuğunda, bedenimizin yıpranma hızı gün geçtikçe artmaktadır. Bu yıpranma bağışıklık sistemimizin zayıflamasıyla tetiklenmekte ve bizi her türlü hastalığa açık hale getirmektedir.

Bu yazımda sizlerle 6 ayda bir 21 günlük bir kür halinde uyguladığım harika bir karışım mucizesini paylaşacağım.

Bu harika kür, 1 bardak keçi boynuzu kaynatılmış suelma sirkesi ve bal karışımııdır. Bu karışımın dozu, 1 bardak keçi boynuzu kaynatılmış su bardağına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı çiçek balı ilavesidir.. 

Önce 5 adet keçi boynuzunu 3 bardak ölçüsündeki suyun içinde 3 dakika kaynatıyoruz. Keçi boynuzunu kutular içinde veya açık olarak aktarlarda bulabiliriz. Daha sonra kaynamış olan bu karışımı süzüyoruz. İçine 2 tatlı kaşığı elma sirkesini ve 3 tatlı kaşığı balı karıştırıyoruz. Bu karışımı buzdolabında soğumaya bırakıyoruz. Her sabah aç karnına 1 bardak karışımı içiyoruz. 

Keçi boynuzunu 3 dakikadan fazla kaynatmayın. Çünkü içinde bulunan faydalı elementler ve vitaminler zarar görebilirler. Selenyum, magnezyum ve potasyum açısından çok zengin bir bitkidir. Akciğerlere çok faydalıdır. Eğer sigara içiyorsanız bu kürü muhakkak yapın. Sabahları bedeninizden atacağınız zehiri görünce şaşıracaksınız. Ancak belli bir akciğer hastalığına yakalanmadan bu kürün uygulanması fayda sağlar. Aksi taktirde tedavi etmek için pek faydalı olduğu söylenmez. Keçi boynuzu çok önemli bir antioksidandır. Bronşit ve astım hastalıklarına karşı da çok iyi geldiği bilinir.

Elma sirkesine gelince, içerdiği enzimler ve potasyum açısından yorgunluğa çok iyi gelir. Karaciğeri temizler. Bağırsakları yumuşatır ve simdirimi kolaylaştırır. Kabızlığa bir birdir. Eğer spor aktivitesi yapan biriyseniz, beden metabolizmasını hızlandırdığından zayıflamaya yardımcı olur. Bedenin fit kalmasını sağlar. 

Çiçek balının bedene faydalarını bilmeyen yok gibidir. Solunuma ve arterlerde biriken kolestrolü erittiğinden kalbe çok faydalıdır. 

Bu üç mucize karışımını senede iki defa 21 günlük bir kür halinde yaparsanız, bedeninize olan faydasını hissedeceğinizden hiç şüpheniz olmasın. 

Hepinize sağlıklı ve kaliteli bir yaşam dileğiyle...

 

Ayrıca mucizevi bilinçaltı Theta teknikleriyle ilgili bilgilere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

yesilpinar333.blogspot.com

yesilpinar24@yahoo.com

 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..