Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Elma

Elma
 

Adem, Pamuk Prenses, Alp Tekin, Newton ve Steve Jobs hepsi de ELMA kurbanları...


Çoğunun cennetten kovulma sebebi sandığı ve pazardan kilosunu 1 TL alırken bunun yüzünden cenneten kovulmayı içine sindiremediği bir meyve. Peki öyle mi?

Aslında o bir simgedir. Sonsuzluğun, sağlığın, yeni fikirlerin, iyi ile kötüyü iç içe barındıran bir meyve. 

O meyve ki bir ucu Adem baba'ya diğer ucu Apple IPhone'a dayanıyor. Masalların içinde bile var, sadece Pamuk Prenses'te mi?

Hayır.

1970'li yıllara kadar anlatılan halk masallarında unutamadığımız "Gökten düştü üç Elma, biri anlatana diğeri dinleyene..." diye masalın sonlandığını duymuştur yaşı 40'ın üzerinde olanlar.

Bu tatlı nostalji yakın zamana kadar Doğu ve Güney Doğu'da  da devam etmekteydi.

Adem ve Havva bu meyveyi yemezdi ama Şeytan onları sonsuz yaşamla kandırdı. Adem sonsuza kadar var olmak için o meyveye yanaştı ve eşiyle yedi. Meyveyi yediren şeytann kullandığı sonsuzluk ve varlık sancısıydı.

Pamuk Prenses te kırmızı renkli elmayı cadının elinden aldı ve yedi sonra kendinden geçti öleyazdı.

Türkçülüğün, Türk Milliyetçiliğinin babası Moiz Kohen (Alp Tekin)de, Türklüğün ve Türk milliyetçiliğinin ilelebet yani sonsuz (yine şeytanın mantığı ) var olması adına KIZIL ELMA'yı Türklere yedirdi. Tıpkı Adem ve Pamuk Prenses gibi Türkler'de bu zehirli kırmızı elmadan sonsuzca var olmak Türklüğü ırk kafasıyla yaşatacağını sanmakla bir ısırk alınca kocaman ülkelerini küçülttüler.

Ademi tövbesi kurtardı, Pamuk Prensesi ise Beyaz Atlı Prens öpücüğü kurtardı. Steve Jobs milyonlarca insanı elması Iphone ile büyüledi herkezden en az 1000TL para kazandı.

Türklere gelince, onlar hala kızıl elmadan bol bol yerken gözleri bozuldu körleşmeye başladı  ve Anadolu'da kader birliği yaptıkları kardeşlerini haklarını vermeyerek emperyalistlerin tuzağına düşmelerine kör gözlerini yumarak izin verdiler, göremediler ve görmekte istemediler.

Zira faşizm elması en zehirli elmadır ve direk körlük etkisi yapmaktadır. (Kuran ve Das Kapital ise bunun tersi etkiye sahiptir.)

Sonrasında kurtarsın diye Buckingham Sarayının prenslerinin öpücükleride bırakın işe yaramayı tecavüzlerinin bile farkına vardırmıyor hatta Stokholm Sendromu gibi siyasal "Londra Sendromu" yaşatmaktadır. 

Sahi Prens Charles Müslüman mı oldu?

(Anlayanlara selamlar)...

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..