Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '10

 
Kategori
Siyaset
 

Emekliye zam fiyaskosu

Emekliye zam fiyaskosu
 

Bir hayali fiyaskoya dönen emekliye zam aldatmasına inanan emekliler bankalardan ve ATM lerinden, OCAK ayında elleri boş döndüler.

Düşük ücretli emeklilere, sözde 60 tl zam yaptığını söyleyen A-K-P, bu yaptığı hayali zammı henüz hiç bir emekliye vermeden hastahanelere gidişlere yaptığı zamla zaten, emeklilerin elinden aldı, ki zamda ortada yok....

Nasıl mı? Örneğin ben emekli bir vatandaşım, eşimde üç yılda yakın bir süredir yaşadığı hastalıklar nedeniyle, ayda en az 3 defa hastahaneye gitmek zorunda. Birde gittiği bölümden bir başka doktorunda görmesi isteniyor. Bu gibi sorunlar yaşandığında, olan EMEKLİLERE oluyor.

Önceki ay bu sebepten maaşımdan kesilen para 52 tl. Yani 650 tl almam gerekir iken 595 tl maaş alıyorum. AKP hükümeti bize, emeklilere yaptığı zammı hastahanelerde çoktan almaya başladı bile. Sadece bilgilendirmek için yaşadığım ve bundan sonra yaşayacağımız bu durumu paylaşmak istedim. Artık hastahaneye gitmek daha pahalıya patladığından doktorların bizlere önerdiği ilaçları doğrudan PARAMIZLA, eczanelerden alıyoruz ki hastahaneye gitmekten daha ucuza kurtulalım.

 
Toplam blog
: 151
: 648
Kayıt tarihi
: 05.10.08
 
 

Kısa öz geçmiş: Gecenin kara yüzünde dişlenirken çığlıklar bir kadının sancılarının sükunete durd..