Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Emel elendi, Duygu 2 hafta daha adada...

Emel elendi, Duygu 2 hafta daha adada...
 

Survivor 2013 tüm hızı ile devam ederken, oylamaya kalan iki isim Duygu ve Emel arasından izleyici oyları sonucu adaya veda eden isim Emel oldu.

Duygu Çetinkaya, Survivor adasının esip-gürleyen yarışmacısı olarak hafızalarımıza nakş oldu. Gün, an geçmesin ki bir kavgaya karışmasın. Duygu, kadın olmasına rağmen oldukça dirençli, mücadeleci kimliğini dün gece de hepimizin gözüne bir kez daha soktu. Adada arkadaşlarıyla ciddi sorunlar yaşayan Duygu, Dokunulmazlık Oyununu kazanarak önümüzdeki hafta da adada kalmayı garantiledi.

Hepimiz acaba ile bakarken, hırslı yarışmacının dediği oldu ve oyunun içinde kaldı.İzleyici potansiyeli çok bulunan Survivor yarışması, Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Star Tv ekranlarında 17 Mart pazar günü başlamıştı. İlk bölümünde yapılan iki ödül oyununu da ünlüler takımı kazanmış, Gönüllülerde ise yarışmalarda alınan mağlubiyetlerinde etkisiyle moraller çökmüş ve sürtüşmeler yaşanmıştı. Haliyle de açlığın kamçıladığı adada ilk kavga ve bölünme Gönüllülerde yaşanmıştı. İkinci bölümde ise ödül oyununu Gönüllüler, dokunulmazlık oyununu da Ünlüler kazanmıştı. Ada konseyinde elenmesi için huzursuzluk yarattığı düşünülen Gönüllüler takımından Duygu en çok ismi yazılan kişi olmuştu.

Sadece Gönüllüleri değil bizi de ekran başında sinir küpüne çevirmişti Duygu.

Survivor’da, Gönüllü adası haykırışlardan yıkılıp, sallana dursun; Ünlülerin de aslında karınları tok, sırtları pek, oyunları zirve yapmasına rağmen iç huzurları gün geçtikçe bozuluyor. Birbirleri ile sadece oyunları kazanınca ‘’canım, cicimleri’’ yaşamalarına rağmen ‘’buluttan nem kapmalar’’ oldukça sık rastlanmaya başladı. Haydi hayırlısı!

Gönüllüler adasına dönecek olursak;Survivor'da, Sms'e kalan Emel ve Duygu arasındaki Sms kapışması sona erdi. 15 günlük Survivor macerasına veda eden isim Emel oldu. İzleyici tarafından daha az oy alan Emel yarışmaya erken veda etmenin üzüntüsüyle arkadaşlarıyla vedalaştı.

Emel ile Sms'e kalan Duygu, dokunulmazlık oyununu kazanarak dokunulmazlık ödülünün sahibi oldu.
Yarışmacıların ısrarla göndermek istediği Duygu ise yarışmadaki varlığını en az 2 hafta daha sürdürecek. Kavga, gürültü, hakaret nereye kadar gidecek izleyip göreceğiz.

Duygu Çetinkaya’nın adaya gelmeden önce ‘’Ünsüz Ünlüler Kervanı’’nın yolcusu olduğunu geçen yazımda sizlerle paylaşmıştım. Duygu Çetinkaya’nın,  ‘’Benden ne köy olur, ne kasaba’’ dediği şarkıyla dikkat çeken Murat Dalkılıç’ın eski sevgilisi olduğunu biliyor muydunuz? 2009 yılında Murat Dalkılıç ile 1 sene süren beraberliğini bitirmiş ve sanatçıyı terk etmişti. Nedeni olarak da Murat Dalkılıç, Duygu Çetinkaya'nın kendisine başka bir sevgili bulması sebebi ile terk ettiğine birkaç röportajında dile getirmişti.  Bu konuşmaların ardından Duygu'nun ünlü bir oyuncuyla aşk yaşadığı söyleniyordu.

Duygu Çetinkaya, ada dışında da pek huzurlu olmamış ve iş arkadaşlarınla da sürekli kapışmış bir kimliktir. Mehmet Aslan ile hakkında çıkarılan ağır bir dedikodu yüzünden ağız kavgasına girmiştir.

Velhasılı kelam, Duygu kızımız en az 15 gün daha Surivor’da ekranımızı dolduracak. Ben Duygu’nun daha fazla adada kalacağını seziyorum. Yarışmacı olarak da minicik bedeni ile hırsını körükleyerek adanın her taşına yapışıp kalacaktır. Adadan Duygu’yu kolay kolay kimse gönderemez gibi geliyor bana… Seyirci de Duygu’nun adada kalmasından memnun, Acunmedya’nın da Duygu’nun adada kalması ekmeğine yağ sürüyor. Acun Ilıcalı, gene başarılı bir kokteyl ile ada yarışanlarını seçmiş ve çok ses getiren, ekrana gözümüzü kırpmadan baktığımız bir Survivor’a daha imza atmıştır.

Hayatta her yaptığınızın övgüyle anılmasına dileği ile…

www.medyabey.com

https://twitter.com/eceer6

Ayrıca facebook ''Ece Er İle Başbaşa'' sayfama bekliyorum

  

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..