Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '17

 
Kategori
Magazin
 

Emel Sayın Bodrum Kalesini İnletti

Emel Sayın Bodrum Kalesini İnletti
 

Emel Sayın’nın Bodrum Kalesi’nde verdiği konserinde, Zeki Müren şarkılarla ve alkışlarla anıldı. Yüzlerce kişinin hınca hınç doldurduğu konser mekanı dışında ise içeriye girmek isteyenler izdiham yarattı. Bodrum Belediyesi’de meydana kurduğu dev ekranla konserden canlı yayın yaptı...

Emel Sayın, Bodrum’da verdiği konser ile adeta sezonun finalini yaptı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen Emel Sayın konserindebin yedi yüz kişi konser alanını hınca hınç doldurdu. Konser alanının kapasitesinin tamamen dolması ile içeri giremeyen yaklaşık iki bin kişi ise dışarıda izdiham yarattı.

İçeri girmek isteyenlerin demir parmaklıklara tırmanması ise güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı. Byük ilgi gören konseri Bodrum Belediyesi ise Bodrum meydanına kurduğu dev ekranlarla konseri halka izlettirdi.

Otuz şarkılık konser iki buçuk saat sürdü…

İki ayrı kıyafet giyerek konser veren Emel Sayın iki buçuk saat süren konserinde tam 30 şarkı seslendirdi. Selçuk Tekay’ın maestro yaptığı konserde sanatçıya 30 kişilik orkestra eşlik etti. On beş Zeki Müren şarkısı seslendiren sanatçı on beş hit şarkısını da seslendirdi.

Konserinde Zeki Müren’i şarkılarla anan sanatçı “Zeki Müren şarkıları ile büyüdüm. Bana Türk sanat müziğini çok sevdirdi. Onu örnek aldık hepimiz. Çok anılarımız var. Anlatmaya kalkarsam sabahlara kadar sürebilir” dedi.

Emel Sayın Bodrum Kalesi konserini Muğla Valisi Esengül Civelek , Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Mehmetçik Vakfı yetkilileri de izlediler.

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..