Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Emin Çölaşansız basın

Emin Çölaşansız basın
 

En fazla okunan toplumun sesi olmuş yanlışların üzerine korkmadan giden, laikliğin ve Atatürk ilkelerinin savunucusu, binlerce yolsuzluğu ortaya çıkaran, yazdığı yazılarla hükümetleri sarsan (örtülü ödenekten ödeme yapılan Parsadan olayı) hakkında yüzlerce dedikodu üretilmesine rağmen hepsinden alnının akı ile çıkan, köşe yazarı Sayın Emin Çölaşan'a hiçbir gazete sahibi gazetesinde yer vermek istemiyor.

Gazete sahiplerini de iş adamı gorerek hak verebilirsiniz. Gazeteler demokratik dengeleri korumak amacı ile gerçekleri ortaya çıkararak halk adına gereğinde muhalefet yaparak, hakssızlıkları önlemek için anayasadan aldıkları hak ile yayınlarını sürdürürler. Ülkeyi yönetenler ile ters düşmemek için halkın sevgisini ve güvenini kazanmış değerli bir yazarımızı basından uzak tutmak haksızlıkların en büyüğüdür. Emin Çölaşansız bir basını içime sindiremiyorum. Hepimizin Sayın Çölaşa'a vefa borcu vardır. O da diğerleri gibi suya sabuna dokunmadan yazılar yazabilir, kendini riske atmazdı. Ama onu bunu yapmak yerine, gerçekleri ortaya çıkararak hep hedef olacak yazılar yazdı ve sonunda işinden oldu.

Ülke ve toplum adına mücadele eden diğer köşe yazarlarına sesleniyorum. Yazdığınız yazılar ile kendinizi riske atmayın. Bir de bakarsınız masanızın üzerinde bir not işinize son verildi diye. Canınız sıkılır, içiniz bir tuhaf olur, bir süre sonra da unutulur gidersiniz. İktidarla ters düşmemek icin hiçbir gazete sahibi de size iş teklifi yapmaz. Yazdıklarınızı bir kere daha gözden geçirmekte yarar var.

Bütün gazeteleri takip etme olanağım olmadığı için, takip ettiğim gazetelerden edindiğim fikir üzerine bu yazıyı kaleme aldım. Eğer Sayın Çölaşan herhangi bir gazetede yazıyor ise bu yazım geçersizdir.

İlginize tesekkur ederim

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...