Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '13

 
Kategori
TV Programları
 

Emir Başar O Ses Türkiye Çocuk yarışması için mi Yetenek Sizsiniz'de oylanmadı?

Emir Başar O Ses Türkiye Çocuk yarışması için mi Yetenek Sizsiniz'de oylanmadı?
 

Yeteneksizsiniz'de oylanmadığı için diskalifiye olan Emir O Ses Türkiye Çocuk programında yer alacakmı?


Geçtiğimiz hafta Yetenek Sizsiniz 2. turunda yarışan ve herkesin beğenisini kazanan Emir Başar, sergilediği güzel performansına rağmen oylamaya sunulmayarak elenmişti. Şimdi yine Acun Medya'nın yapacağı O Ses Türkiye Çocuk programında Emir Başar Gülsever'in de yarışıp yarışmayacağı merak konusu oldu.

2. turda Baha Bayırlı ve Yusuf Baran Aygün gibi çocuk yarışmacılarda performans sergilemiş ve oylamaya sunulup yarı finale kalmışlardı. Ancak Emir Başar Gülsever diğer çocuk yarışmacılardan gerek performansıyla gerekse hazır cevaplılığı ve tatlılığıyla daha fazla ilgi görmesine rağmen Acun Ilıcalı tarafından oylanmayarak yarışmadan sebepsizce diskalifiye edilmesi herkesi şaşırtmıştı. Çocuk olduğu için elenmişse o zaman diğer çocuk yarışmacılar neden oylamaya sunulup yarı finale kaldı Eğer performansı beğenilmediği içinse ki diğer çocuklardan daha iyi performans sergilediği açıkca ortadayken buna Acun değil stüdyoda oylamaya katılacak olan halk vermeliydi. Yok eğer 1. olmasından korkulduysa ki böyle birşey düşünmek kimse istemez; bu yarışmanın adilliğine gölge düşürür. Yoksa Emir Başar'ın elenmesinde başka bir sebep mi var?

O Ses Türkiye yarışmasının bitmesiyle O Ses Türkiye çocuk yarışmasının 1 haftalığına yayınlayacağını söyleyen Acun Ilıcalı acaba Emir'i bu yarışmaya düşündüğü ve iyi reyting yapacağına inandığı için mi Yetenek Sizsinizden eledi? soruları geliyor akıllara. Eğer Emir Başar o yarışmaya katılırsa bir çok insan sırf onun için bile yarışmayı izleyebilir. Eğer bu yüzden elemiş olsa bile yapılan tüm haksızlıklara rağmen Emir Başar bu yarışmaya mutlaka katılmalı ve ailesi onu mutlaka bu yarışmaya kaydetmelidir. Herkesin Emir Başar'ı bir kere daha ekranlarda görmeye hakkı var öyle değil mi? 

Yetenek Sizsiniz'de Emir Başar şoku! Neden oylanmadı?

http://blog.milliyet.com.tr/yetenek-sizsiniz-de-emir-basar-soku--neden-oylanmadi-/Blog/?BlogNo=402797

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..