Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '12

 
Kategori
Siyaset
 

Emir büyük yerden: "Masaya derhal oturun!"

Emir büyük yerden: "Masaya derhal oturun!"
 

AKP ve CHP işbirliği başarıyla devam ediyor....

Bu güne kadar CHP AKP’ye kuyrukçuluk yapıyordu, artık tam olarak teslim olmuş oldu. Çünkü talimat önemli yerden geldi. Türkiye’yi kuran partiye, Türkiye’yi bölme işinin verildiği aşikârlaştı. AKP’nin PKK ile görüşmeleri CHP vasıtası ile böylece meşruiyet kazanmış oldu...

Terör sorunu bu gün itibari ile güvenlik sorunu olmaktan çıktı, siyasi soruna dönüştü. Ve meşrulaştırılmış oldu. Bir anlamda da uluslararasılaştırılmış oldu. Artık terör sorununu Akil Adamlar çözecekler.

Şehit ailelerini hiç hesaba katmadılar.

Yandaş ve Amerikancı kanallar, Kılıçdaroğlu ve Başbakan görüşmesine olağan üstü ilgi gösterdiler . Eee tabi gösterecekler, çünkü Kılıçtaroğlu'yla daha çook işleri var ülkemiz üzerine. Chp olmazsa bu ülke de yapılması gereken işler yavaşlar. Ne de olsa ana muhalefet partisidir ve iktidarın yapacağı her işi ya ana muhalefet partisi engeller ya da destekler bunu çocuklar bile biliyor...

Bakın şimdi bu görüşmeden sonra yandaş amerikancı televizyonlar ne yaptı biliyor musunuz?  Diğer günlerde Başbakanı yüceltiyorlardı hep bir ağızdan, şimdi de Kılıçdaroğlunun yağlama ve yıkamasını yaptılar. Vay vay vay, ne büyük bir lütuf, Chp hadi yine iyisin, seni yere göğe sığdıramadı bizim amerikancılar (!) (CHP’nin teslimiyetini kutlama anlamındadır.)

Görün artık, taş kesilmiş gibi durmayın. Particilik yapmanın sırası değil.

CHPyi de yanlarına alsalar başaramayacaklar. Ve de CHP bu siyasi çizgisinin kırılmasını çok ağır ödeyecek, çünkü "kaybedilen güven" tazelenemez!

 
Toplam blog
: 66
: 2377
Kayıt tarihi
: 20.12.11
 
 

Doğum Yeri: Adana-Saimbeyli 1975, Yaşadığı İl: Ankara, İlgi Alanı: Ankara Gündemi ..